Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сметате дека апликантите со силни документи, ги решаваат со иста брзина како и тие со потврди?

Сметате дека апликантите со силни документи, ги решаваат со иста брзина како и тие со потврди?
Па со оглед на досегашните искуства на форумов, јас лично мислам дека сите идат во еден кош...

Po moe site se vo ist kosh jas sum so poteklo roditel i seushte na zadolzhitelna intervju Juni 2017god.obrazuvana prepiska Septemvri 2017god.

Izvini koj broj na prepiska si i jas sum april intervju sofija prepiska 30**
Не си ја знам преписката, со ова проверувам. Зошто ти е потребна преписката?
Денес одлични вести. Само оптимистично дечки :oleee:

По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.

Точно е, кажано е од август
Како мислиш да постигнат? Еве конкретно мене како ке ме решат до НГ? Од финална проверка сеа до указ имам уште 2-3 статуси да се сменат а остануваат месец и нешто до крајот на годинава. Чудно.

Како мислиш да постигнат? Еве конкретно мене како ке ме решат до НГ? Од финална проверка сеа до указ имам уште 2-3 статуси да се сменат а остануваат месец и нешто до крајот на годинава. Чудно.

Drugar normalno stanuva zbor za tie shto cekat ushte potpis samo

Imali nekoj soznanie dali se stignati ukazite od sofija vo skopje ambasadaa ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom