Knoppix
El Patrón
- Член од
- 16 април 2012
- Мислења
- 723
- Поени од реакции
- 1.908
Slikaj dalinskoto brat, da vidime kako ja drzis klimata namestena.
Attachments
-
298,6 KB Прегледи: 65
Slikaj dalinskoto brat, da vidime kako ja drzis klimata namestena.
Пред 2 години ја купив климава ама не можам да кажам дека сум целосно задоволен.Греам 33 квадрати и температурава не можи да качи повеќе од 20 степени а наместена е 25.Оваа сега не можи да качи ами пак во зима?Нервозата да биде уште поголема сега се вратив од кај другар ми,тој има обична VIVAX не е инвертер и потопла е собата ,и на издув има потопол воздух.Да ве прашам дали до толку климава е ѓубре или пак овие овластениве за сервис од Нептун во Прилеп се тапа па ја немаат убаво монтирано!?[DOUBLEPOST=1542643531][/DOUBLEPOST]http://kondicionieriai.net/lg/lg-artcool-stylist-kondicionieriai-34/lt/a12ll-artcool-slim-lg-3-5-4-0-kw-kondicionierius-134.html оваа е
Najdobro ti e dokolku e seuste pod garancija da si se obratish kaj niv ili pak kaj nekij dobar servis kojsto se razbira od klimi. Inaku vakva klima na ovie temperaturi sramota e da ne gree plus to se raboti za LG. Izgleda na kraj ke ispadni deka kineskive se podobri duri I od tolku falenive brendovi .Пред 2 години ја купив климава ама не можам да кажам дека сум целосно задоволен.Греам 33 квадрати и температурава не можи да качи повеќе од 20 степени а наместена е 25.Оваа сега не можи да качи ами пак во зима?Нервозата да биде уште поголема сега се вратив од кај другар ми,тој има обична VIVAX не е инвертер и потопла е собата ,и на издув има потопол воздух.Да ве прашам дали до толку климава е ѓубре или пак овие овластениве за сервис од Нептун во Прилеп се тапа па ја немаат убаво монтирано!?[DOUBLEPOST=1542643531][/DOUBLEPOST]http://kondicionieriai.net/lg/lg-artcool-stylist-kondicionieriai-34/lt/a12ll-artcool-slim-lg-3-5-4-0-kw-kondicionierius-134.html оваа е
GREE HANSOL -20 GWH12TB-S3DNA2D, 33 m², просечна изолација (дрвени дупли прозори, дупли стакла, нема стиропор, страна-исток/југ)Probaj namali temperaturata na 26, tret izduv. A shto klima e po jacina i kolkav prostor grees?
@Strelec[DOUBLEPOST=1542648727][/DOUBLEPOST]@ante1 Ne se osekam povikan od postot tvoj, ama da znaes, pogolemi eksperti sme nie shto sme kisnele na temava, vklucuvajki te i tebe, nego mnogu prodavaci shto ziveat od prodazba na klimi. Ti se kolnam, prodavac od Setec ne znaese shto e toa Eurovent i COP, a toa po avtomatizam me pravi pogolem ekspert od nego, a takvi kako nego gi ima mnogu po prodaznite saloni.GREE HANSOL -20 GWH12TB-S3DNA2D, 33 m², просечна изолација (дрвени дупли прозори, дупли стакла, нема стиропор, страна-исток/југ)
Sigurno e defekt klimata tuku pred da povikas servis stavija Na 27 stepeni i Fan 5 i vidi dali ke pravi cesto defrosti ako isto pravi cesti defrosti vikaj servis.[DOUBLEPOST=1542649660][/DOUBLEPOST]GREE HANSOL -20 GWH12TB-S3DNA2D, 33 m², просечна изолација (дрвени дупли прозори, дупли стакла, нема стиропор, страна-исток/југ)
Gree hansol клима нема недела дена како е купена се гаси сама работи 15 минути и се гаси трепери сонцето после 10 минути пак продужи и така у круг, смрзнав у пм. работеше добро овие денови баш денес се заеба. Помош??
Trebase da si go kupisПред 2 години ја купив климава ама не можам да кажам дека сум целосно задоволен.Греам 33 квадрати и температурава не можи да качи повеќе од 20 степени а наместена е 25.Оваа сега не можи да качи ами пак во зима?Нервозата да биде уште поголема сега се вратив од кај другар ми,тој има обична VIVAX не е инвертер и потопла е собата ,и на издув има потопол воздух.Да ве прашам дали до толку климава е ѓубре или пак овие овластениве за сервис од Нептун во Прилеп се тапа па ја немаат убаво монтирано!?[DOUBLEPOST=1542643531][/DOUBLEPOST]http://kondicionieriai.net/lg/lg-artcool-stylist-kondicionieriai-34/lt/a12ll-artcool-slim-lg-3-5-4-0-kw-kondicionierius-134.html оваа е
Опа ЃурѓоGREE HANSOL -20 GWH12TB-S3DNA2D, 33 m², просечна изолација (дрвени дупли прозори, дупли стакла, нема стиропор, страна-исток/југ)
Na najvisok fan klimata odi najbrzo vo defrostSigurno e defekt klimata tuku pred da povikas servis stavija Na 27 stepeni i Fan 5 i vidi dali ke pravi cesto defrosti ako isto pravi cesti defrosti vikaj servis.[DOUBLEPOST=1542649660][/DOUBLEPOST]