- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 893
- Поени од реакции
- 3.741
Dobro, Pifi u svom "osebujnom" stilu obicno iskomentira neke stvari na nacin koji vecini ljudi ne pase pa se nadju povrijedjeni ali po ovom pitanju je u pravu, na tom forumu su liste zadnja stvar, imas toga koliko hoces (kao i na vecini ostalih foruma uostalom). Bitna stvar je da se pokusas socijalizirati sa ljudima na forumu, neovisno o kojem pricamo, vrijedi i za Kajganu uostalom. Ali ako se nonstop dogadjaju prenosi listi zbog par pisljivih lajkova izmedju foruma onda to ne ostavlja puno manevarskog prostora clanovima doticnih foruma osim da ignoriraju zahtjev za clanstvo novih clanova. Ako nesto dobijes na nekom forumu to bi trebalo ostati tamo, ili: "Sto se desi u Vegasu, ostaje u Vegasu!". Najsmjesnije je sto je vecina clanova bilo kojeg foruma obicno clan i svih ostalih pa mi ova gorepomenuta politika prenosa nema smisla, ali to je samo moje skromno misljenje, ne znaci da sam u pravu.Treba razgovarati sa chef tamo odis na intervju pa ce vidat dali imat neka korist ot tobom i cek tada ce te primat tako ko i da te preporuci sve jedno i pazi da ne te preporuci neko kao ovi
malesevac
zasto tada nema niko da te primi nigde.