Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
3xNaTE.jpg

Extream Code 19 November 2018

Code
https://srtfly.com/iagABPP
na koja aplikacija raboti

Greska hvala alpha71 i elvis uspeo sam hvala

Последно уредено:
Mene ne onteresuje niti jedan forum, kakav je i to, al imam poznanika sa foruma koji je na tom forumu samo radi dobrih savjeta o zdravlju, kaze da to jos niti jedan forum nema, i koliko se trude da pomognu i izadju u susret, nazalost ja nisam uspio doci tamo sto mije vrlo zao a ako bi me tko htio preporuciti bio bih zahvalan. On me preporucio bio al neznam sto nisam proso, mozda i jesam al sam nakon dva dana bio malo u bolnici pa sam mozda i propustio.
Kad je u pitanju zdravlje i lek za zdravlje, ne verujem i ne zelim da verujem da ti nece neko pomoci.
Ja se iskreno nadam da ce odgovorni ljudi sa foruma izaci u susret, i ako nista drugo bar da imas pristup datoteci koja sadrze savjete o zdravlju.Ja ti iskreno zelim puno zdravlja, i u zivotu vise nikad da ne iskusis i osetis bol i patnju koja proizlazi iz loseg zdravstvenog stanja.Pozz, moj neznani druze.

Kad je u pitanju zdravlje i lek za zdravlje, ne verujem i ne zelim da verujem da ti nece neko pomoci.
Ja se iskreno nadam da ce odgovorni ljudi sa foruma izaci u susret, i ako nista drugo bar da imas pristup datoteci koja sadrze savjete o zdravlju.Ja ti iskreno zelim puno zdravlja, i u zivotu vise nikad da ne iskusis i osetis bol i patnju koja proizlazi iz loseg zdravstvenog stanja.Pozz, moj neznani druze.
Dimce prijatelju moj, bila je rasprava o forumima, ja sam Fala Bogu super sa zdravljem a isto vam svima zelim, samo taj poznanik sa interneta ne pravi poznanik je mnogo hvalio forum jer mu je pomogao, pa sam se umijesao u raspravu o forumima, a ti si inace poznat po pozitivnom stavu i misljenju i uvjek budis pozitivno u covjeku a i jako si pametan, mudar i iskusan. Hvala ti

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom