Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dao ti primeralpha71 ???
Tako je drug moj Elvise nisam znao koja je lista u pitanju ali predpostavljam da su tog tipa,nastavak možda je m3u...Dao ti primer
http://109.22.138.61:8000/get.php?u...RuY&password=ppYGNWtY8gNK7dwAde6W3pF5&type=ts Ili na kraju m3u
na koja aplikacija raboti
Kad je u pitanju zdravlje i lek za zdravlje, ne verujem i ne zelim da verujem da ti nece neko pomoci.Mene ne onteresuje niti jedan forum, kakav je i to, al imam poznanika sa foruma koji je na tom forumu samo radi dobrih savjeta o zdravlju, kaze da to jos niti jedan forum nema, i koliko se trude da pomognu i izadju u susret, nazalost ja nisam uspio doci tamo sto mije vrlo zao a ako bi me tko htio preporuciti bio bih zahvalan. On me preporucio bio al neznam sto nisam proso, mozda i jesam al sam nakon dva dana bio malo u bolnici pa sam mozda i propustio.
Dimce prijatelju moj, bila je rasprava o forumima, ja sam Fala Bogu super sa zdravljem a isto vam svima zelim, samo taj poznanik sa interneta ne pravi poznanik je mnogo hvalio forum jer mu je pomogao, pa sam se umijesao u raspravu o forumima, a ti si inace poznat po pozitivnom stavu i misljenju i uvjek budis pozitivno u covjeku a i jako si pametan, mudar i iskusan. Hvala tiKad je u pitanju zdravlje i lek za zdravlje, ne verujem i ne zelim da verujem da ti nece neko pomoci.
Ja se iskreno nadam da ce odgovorni ljudi sa foruma izaci u susret, i ako nista drugo bar da imas pristup datoteci koja sadrze savjete o zdravlju.Ja ti iskreno zelim puno zdravlja, i u zivotu vise nikad da ne iskusis i osetis bol i patnju koja proizlazi iz loseg zdravstvenog stanja.Pozz, moj neznani druze.
I ja ga trazim danima. Nema niko izgleda.Imali tko top tv program sa ex yu u pp tnx....
Zanimljivo, taj program je u skoro svakoj " vidjenijoj" listi, ili pricamo o razlicitim programima.I ja ga trazim danima. Nema niko izgleda.
VIđenijoj, mislim da ga sad imaju skoro pa sve liste, nije mi jasno da to ne mogu da nađu, mislim da sam taj program video u svim listama mogućim....Zanimljivo, taj program je u skoro svakoj " vidjenijoj" listi, ili pricamo o razlicitim programima.![]()
Da, a reselerima je osobito omiljena ona exenetova varijanta.VIđenijoj, mislim da ga sad imaju skoro pa sve liste, nije mi jasno da to ne mogu da nađu, mislim da sam taj program video u svim listama mogućim....