- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.197
Барем едното да го погодеше. Колку си за греота, типичен штабски стаорец.
Што е неточно? Не се клозетите што ги чистиш во Дизелдорф?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Барем едното да го погодеше. Колку си за греота, типичен штабски стаорец.
Не знам кој е поненормален, Бугарите што тврдат дека Вучиќ учествувал во акцијата или Србите што тврдат дека летал од Тирана со Малев...
Ова ти е јако, „си купи нова влада“.... Четврто и најважно, не бега како паторот, туку како господин човек си купи нова влада.
Мијалков за министер![
Малев не функционира од 2012та. Ако сакале да прават сериозни дезинформирања, немало да се заебаваат со тоа. Само се ретардирани, исто како Бугарите.Второто е новинарска патка на србите што индиректно укажува дека првата опција ич не е заебанција туку е баш најреална, не дека Вучиќ лично го возиел, но ако поминал низ Србија нема шанси од нивната влада и служби да немал асистенција
Добро бе, ти си прв. Ти никнаа рогови? ПоззНе сум сигурен дека со една изборна единица малите партии би добиле нешто. Сите се или далеку од пратеничко место, или на работ, според бројот на гласови што го добиваат. Ако се залепат за големите партии, едно пратеничко место (за лидерот) е обезбедено. Ако не тоа, некое зам. министерско место или слично.[DOUBLEPOST=1542274788][/DOUBLEPOST]
Јас еднаш напишав, да собереме по едно евро. Парите може да ги однесеме кај Виц'то, па тој да ги проследи понатаму.
Застанал пациентот Петров начело на СМК ете така, се одлучил да носи товарот и готово, личен и паметен е доволно да бидеш во класичка меритократиjа како македонската и сам добиваш што ќе посакаш во животот...Патров удбаш![]()
Море мрчатори... Многу негативни сме.Добро бе, ти си прв. Ти никнаа рогови? Позз
Спамбот, паторот е у Будимпешта или и тоа е шпекулација?Можно ли е ова, или е шпекулација? Знаеме дека ваквите работи завршија откако се промени власта, така и новата власт изјавува.
КИРАЦОВСКИ СИ ЈА ВРАБОТИЛ СВОЈАТА СЕСТРА: Добро работно место и нето плата од 36.000 денари
Таму е, се слушнавме и ми потврди.Спамбот, паторот е у Будимпешта или и тоа е шпекулација?
Сега му е мајката за загадувањето да удриш 5-6 страни.Таму е, се слушнавме и ми потврди.
Па тоа не во интерес само на Левица, туку на сите партие кои не се или не биле во дуополот - (ВМРО/ДУИ или СДСМ/ДУИ). Дури ако ги сметаш само албанските не-ДУИ партии, лесно можат да соберат 150 илјада потписи.Не може друже. 15000 гласови освојуваат на државно ниво. Проблемот со изборите не го согледуваат 99% од жителите на државава, а најмалку на 90% не им одговара промена на тој изборен систем.
Кога имаш една изборна единица, сосема е друга математика.Не сум сигурен дека со една изборна единица малите партии би добиле нешто. Сите се или далеку од пратеничко место, или на работ, според бројот на гласови што го добиваат. Ако се залепат за големите партии, едно пратеничко место (за лидерот) е обезбедено. Ако не тоа, некое зам. министерско место или слично.[DOUBLEPOST=1542274788][/DOUBLEPOST]
Јас еднаш напишав, да собереме по едно евро. Парите може да ги однесеме кај Виц'то, па тој да ги проследи понатаму.
И во Будимпешта си тераат сеир. [emoji1]![]()
Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk