Da, narodot so 250 eur prosecna plata neka gi vraka kreditie.
Nikako pratenicite so 2000 eur plata.
I nemoj slucajno nekoj da ja namalil administraciajta. Nikako toa, inaku kako nekoi bi pisuvale tuka.
Да. Истата политика што ја имаше и Груевски - Бранко украде све, затоа ја морам сега вас да ве репнам со измислени казни, даноци, обавезни давачки кој никој не ги бара и сл. А сега глеаме реприза: - Груевски не опљачка па морате пак вие да плаќате. Има некоја поетска правда во тоа, бидејќи народот го бираше Бранко и после грабежот наречен приватизација, а исто така го гласаше и Груевски повторно и после сите гомнарии кои ги направи.
Но, објективно, ако оваа власт сакаше нешто навистина да стори околу ова, ќе ги соголеше и Камчев и Груевски и за прв пат у историјата ќе направеше тие кои се одговорни за дупката да ја пополнат. Но, не, они го избраа истиот тертип, не сфаќајќи дека тоа е пат у пропаст, на избори. Мислам дека тука повторно има влијание оној Illusion of Grandeur - Заев мисли дека внесувањето на Македонија во НАТО му е доволен багаж кој ќе го протне до победа на следните избори и може да праи што сака друго, али ќе се заебе.[DOUBLEPOST=1542046406][/DOUBLEPOST]
Тачно, а тие 2000 фамилии што живеат од таму да се носат во концетрационен логор.
Поевтино е да купиме домати одколку да ги одгледуваме… ај
Поглуп аргумент за работа на РЕК, здравје.[DOUBLEPOST=1542046471][/DOUBLEPOST]
Вчера на а1он прочитав дека од нивни извори имале информација дека Грујо е сѐ уште во земјава, ама не знам од кои причини не се јавувал во затвор. Јас мислам дека бега некаде, ама ај да почекаме...
Абе и ја лично мислам дека е у земјава.
Дали е или не е у земјава, мислам дека власта знае сигурно.