A
andrea85
Гостин
5189 potocno.Stignati se do 17.05.2017 prepiska 5128
5189 potocno.Stignati se do 17.05.2017 prepiska 5128
Bi trebalo za brzo da dobies ukaz ili otkaz treto nema osven ako ne izlezit i treto kako so bese proverka od viceprezident pred nekoe vreme.Imam edno prasanje,sum 4 meseci so ovoj status:Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија.Dali e mozno da me stavat na dopolnitelna proverka kaj viceto ili toj status e pred ovoj status so go imam???
To ne mi e jasno koga stavaat na proverka kaj viceto pred ili posle mojot status....Bi trebalo za brzo da dobies ukaz ili otkaz treto nema osven ako ne izlezit i treto kako so bese proverka od viceprezident pred nekoe vreme.
So kakvi dokumenti si?
Proverka od viceprezident tie posle polozitelno stanoviste statusot, ama koso kazuvaat lugevo ne redat poveke na proverka od viceprezident nego potpisuvaat ukaz ili davaat otkaz. Za bilo kakva promena da imas spodeli na forumovTo ne mi e jasno koga stavaat na proverka kaj viceto pred ili posle mojot status....
So potvrda od zdruzenieto sum.
кога си веке математичар,отприлика кога?бројце сум 64xx/2016 почеток јуни5189 potocno.
Не бе друже нели гледаш и ја сум од старите борци како тебе на форумов кои дрмета само ради пасошот! Се ориентирам по тебе оти знам сигурно нe си посредник нели беше прекратен еднаш. Мислам ти за недела кај и да е ке те има ако те нема денесбате
кога си веке математичар,отприлика кога?бројце сум 64xx/2016 почеток јуни
Не беше 2017?кога си веке математичар,отприлика кога?бројце сум 64xx/2016 почеток јуни
interbju bese 2017, toa e brojot na molba, koga cekavme godina i kusur z a intervju.Не беше 2017?
Pred tri godini otprilika 100evra se na se so odenje tamu.Pamtam deka 50evra za diplomata od sredno obrazovanie za prevod mi pobaraa,bidejki taka bila procedurata ,pa po mesec meseci nesto bese gotova vozackataznae li nekoj kolku kosta promena na vozacka b kategorija
a po brza postapka moze li da se zemePred tri godini otprilika 100evra se na se so odenje tamu.Pamtam deka 50evra za diplomata od sredno obrazovanie za prevod mi pobaraa,bidejki taka bila procedurata ,pa po mesec meseci nesto bese gotova vozackata