Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 февруари 2017
Мислења
12
Поени од реакции
14
Imam edno prasanje,sum 4 meseci so ovoj status:Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија.Dali e mozno da me stavat na dopolnitelna proverka kaj viceto ili toj status e pred ovoj status so go imam???

Член од
4 ноември 2017
Мислења
341
Поени од реакции
379
Imam edno prasanje,sum 4 meseci so ovoj status:Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија.Dali e mozno da me stavat na dopolnitelna proverka kaj viceto ili toj status e pred ovoj status so go imam???
Bi trebalo za brzo da dobies ukaz ili otkaz treto nema osven ako ne izlezit i treto kako so bese proverka od viceprezident pred nekoe vreme.

So kakvi dokumenti si?

Член од
4 ноември 2017
Мислења
341
Поени од реакции
379
To ne mi e jasno koga stavaat na proverka kaj viceto pred ili posle mojot status....
So potvrda od zdruzenieto sum.
Proverka od viceprezident tie posle polozitelno stanoviste statusot, ama koso kazuvaat lugevo ne redat poveke na proverka od viceprezident nego potpisuvaat ukaz ili davaat otkaz. Za bilo kakva promena da imas spodeli na forumov :)

Член од
1 декември 2015
Мислења
20
Поени од реакции
17
A statusov "polozitelno" i crkajne na "ukaz"od viceprezidenta ne znaci deka pozitivno e razgledana molbata I nema sansi da te odbijat?

Член од
7 октомври 2018
Мислења
48
Поени од реакции
59
ВНИМАНИЕ!!!!! За сите оние кои посредникот им е МИЧО - МИЛОРАД од БИТОЛА - на другарче мое пред 2 дена провери требаше да однеси посредникот дополнителни документи изводи од прадедо/дедо, татко и документ од друштвото во струмица ,,,, посредникот не извадил!!!! внимавајте преварант тежок е за 30 евра ќе ви ја упропасти судбината! ова од блиско другарче мое!

A

andrea85

Гостин
бате

кога си веке математичар,отприлика кога?бројце сум 64xx/2016 почеток јуни
Не бе друже нели гледаш и ја сум од старите борци како тебе на форумов кои дрмета само ради пасошот! Се ориентирам по тебе оти знам сигурно нe си посредник нели беше прекратен еднаш. Мислам ти за недела кај и да е ке те има ако те нема денес :)

JohnKav

Комедијант
Член од
18 јуни 2010
Мислења
57
Поени од реакции
8
Zdravo, dali nekoj ima iskustvo so Vasilka advokatot od Blagoevgrad, da spodeli informacii, ime prezime, adresa i telefon
Blagodaram odnapred

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom