Колку повеќе труд се вложува за нечија дискредитација, според мене тоа значи дека пропорционално на тоа се помали шансите да се прилепи на некои/нешто итн. Ако беа за лепење Левица до сега ќе имаа пратеник со СДС и веројатно ќе беа на ниво на Пајо Бојаџијата и Ивана Туфте.Шансата да се прилепи нема да ја пропушти.
Не се АД, немаат никаква моќ башка, малата популарност која ја имаат не се базира врз идеолошка основа туку на култ на личност т.е. Апасиев.Еден пратеник може да земат ако ништо повеќе. За почеток доволно е. Потоа од него ќе зависи како ќе ја искористи шансата која му се пружи.
Најекспониран е, воглавно поради тоа шо како универзитетски професор има некоја тежина, инаку и Здравко Свевски е тука.Не се АД, немаат никаква моќ башка, малата популарност која ја имаат не се базира врз идеолошка основа туку на култ на личност т.е. Апасиев.
Ај не зафркавај сега и ти, во држава каде што 50% од населението има 200 евра плата и еден куп незадоволни млади имаат огромен потенцијал ако сработат како што треба. Па со минимум финансии и две-три целни групи како што се овие со 200 евра плата, младите и земјоделците ќе успеам да освојам барем по 1 пратеник во секоја ИЕНемаат теоретски шанси.
Шо има лошо у тоа?Ти си комунист знаеме и без да ни кажеш![]()
Него гледам овој Антизападко, новиот херој на СДС кој језиво потсеќа на Шема си ја запослил мајка му.
![]()
Ај не зафркавај сега и ти, во држава каде што 50% од населението има 200 евра плата и еден куп незадоволни млади имаат огромен потенцијал ако сработат како што треба. Па со минимум финансии и две-три целни групи како што се овие со 200 евра плата, младите и земјоделците ќе успеам да освојам барем по 1 пратеник во секоја ИЕ
И во Хрватска така викаа нема шанси па ете ги Жив ѕид од 1 на 8 пратеници отидоа, а Мост прво 19 пратеници во 2016 а сега 13
Најекспониран е затоа што толку кадар имаат, другото е се копук до копук.Најекспониран е, воглавно поради тоа шо како универзитетски професор има некоја тежина, инаку и Здравко Свевски е тука.
Добија советничка во Совет на Град Скопје, Драгана Велковска, баш еве на муабетот да чуеш како и се обрати борецот за слобода и демократија, чесниот и правдољубив крадоначалник на Град Скопје,
Извор
СДС беа тие кои преизборно кажуваа дека знаат и можат само бараат шанса не Левица.
Хрватска за нас се господа, остај ти тоа.Ај не зафркавај сега и ти, во држава каде што 50% од населението има 200 евра плата и еден куп незадоволни млади имаат огромен потенцијал ако сработат како што треба. Па со минимум финансии и две-три целни групи како што се овие со 200 евра плата, младите и земјоделците ќе успеам да освојам барем по 1 пратеник во секоја ИЕ
И во Хрватска така викаа нема шанси па ете ги Жив ѕид од 1 на 8 пратеници отидоа, а Мост прво 19 пратеници во 2016 а сега 13
Никаде не напишав дека има нешто лошо што сака нека биде.Јас лично не го сакам комунизмот ама тоа си е мое убедување.Шо има лошо у тоа?
Пола изгубени глави од дпне ќе гласаат за нив заради контрареферeндумското ангажирање на Апасиев. На нив толку им треба. Тоа шо Левица се бави претежно со работничка социјала у принцип не ги занима, пошо све грофови е држаава.Немаат теоретски шанси.
Па и Драгана Велковска е член на Левица и како таков стана советник во советот на Град Скопје, или и таа е копук сега?Најекспониран е затоа што толку кадар имаат, другото е се копук до копук.
Ова со Шилегов и оваа ич не ме интересира, друг ми е муабетот.
Оваа "Левица" е само како нус продукт на светските тредови, а, ние важиме за еден по така помодарски народ. Автентични левичарски движења е невозможно да постојат во држава кадешто речиси веќе нема работници а да не зборуваме за индустрија и синдикати.
Секоја идеологија треба да се осознае од афирмативната страна. Марксизмот и комунизмот се константно изложени на анти-пропаганда и секогаш се прикажуваат од негативната страна кога се артикулирани во тоталитаристички режими како во СССР и Кина. Јас дури и исламот мислам дека е жртва на погрешно толкување од страна на идиоти болни за власт, моќ и експанзија. (Очекувам од Берик цитат со хејтање овде).Никаде не напишав дека има нешто лошо што сака нека биде.Јас лично не го сакам комунизмот ама тоа си е мое убедување.