Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од кога се дава титула Ноември месец [emoji2955]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Како што тргна работава по мојата прогноза тераат работиве, а ?![]()
Барса си пичи шампионски, добива тешки утакмици и не верувам дека сега лесно ќе губи бодови како на почетокот.
Стативи пречки јаки акции еден куп голови, плус Бетис имаше јак обид од пола терен, за неколку цм промаши.Хајлајтот ќе трае пола саат, најофанзивната утакмица што ја имам гледано до сега.
![]()
Ауууу како само никнувате после резултат кој шо ви одговара, како печурки. Кај беше пред три кола кога Барса 4 кола не знаеше за победа ??? Долга е сезоната луѓе, оваа сезона мислам дека ќе биди најнепредвидлива, ако не освои Атлетико покрај вакви умрени Барса и Реал нема никогаш да освои тоа е сигурно, ама и тие се топло ладно засега па ќе си се воздржам од коментари.
Патем 4 бода е разликата помеѓу Барса и Атлетико една победа на Атлетико понаредни коло и ете ти -1
Немаат шанси, точно. Барса ќе фати ритам следниве неколку кола и тоа ќе биде со Ла Лига.
Кога ќе фаќаат ритам пиши ми за да знам
Хмм, членот кој не беше активен со спориот старт на селскиот тим од Мадрид, па сега активни сме биле кога ни одговарал резултатот.![]()