La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде утре нека киксне Алавес, да се направи две утакмици размак, не се дише овака...ти еам досадната лига ти еам

Еибар:ojeaa:
Ајде уште Сосиедад да изигра за Барса:kafence:

Од кога се дава титула Ноември месец [emoji2955]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Од кога се дава титула Ноември месец [emoji2955]

Како што тргна работава по мојата прогноза тераат работиве, а ? :)
Барса си пичи шампионски, добива тешки утакмици и не верувам дека сега лесно ќе губи бодови како на почетокот.

Како што тргна работава по мојата прогноза тераат работиве, а ? :)
Барса си пичи шампионски, добива тешки утакмици и не верувам дека сега лесно ќе губи бодови како на почетокот.

Ауууу како само никнувате после резултат кој шо ви одговара, како печурки. Кај беше пред три кола кога Барса 4 кола не знаеше за победа ??? Долга е сезоната луѓе, оваа сезона мислам дека ќе биди најнепредвидлива, ако не освои Атлетико покрај вакви умрени Барса и Реал нема никогаш да освои тоа е сигурно, ама и тие се топло ладно засега па ќе си се воздржам од коментари.
Патем 4 бода е разликата помеѓу Барса и Атлетико една победа на Атлетико понаредни коло и ете ти -1

Овој си ги трола Реал изгледа.

[DOUBLEPOST=1541367051][/DOUBLEPOST]Гледа некој Бетис-Селта? Изгледа утакмичиште било, јас ја пропуштив...[DOUBLEPOST=1541367234][/DOUBLEPOST]Сега читам Аспас и пречка погодил 89та минута...

Последно уредено:
Феноменален фудбал и реален резултат, и двата тима имаа јаки прилики за 3 бода али и онака е фер. Утакмица на колото дефинитивно.

Ај то туку и какви голчишта паднаа на натпреварот, свака част.

Стативи пречки јаки акции еден куп голови, плус Бетис имаше јак обид од пола терен, за неколку цм промаши. :D Хајлајтот ќе трае пола саат, најофанзивната утакмица што ја имам гледано до сега. (y)

Заборајв да пишам вчера не беше момент, да го поздравам само мојот сограѓанин Џони, дека кога отсуствувал Коке а тоа е многу редок случај Атлетико доаѓа тешко до победа, ланска сезона пропуштил шест натпревари и од тие шест Атлетико победиле само два пати, четири нерешени две победи, еве и вчера без Коке пак мака мачеа пак нерешен резултат. Значи ноу Коке ноу парти [emoji846] Настрана статистиките Коке ти е мотор во екипата, можи за око неговата работа на терен не е приметлива ама тргни го од екипата и ќе сватиш каков рол има во тимот.
Поздрав Џонка секое добро [emoji846]

Стативи пречки јаки акции еден куп голови, плус Бетис имаше јак обид од пола терен, за неколку цм промаши. :D Хајлајтот ќе трае пола саат, најофанзивната утакмица што ја имам гледано до сега. (y)

Бетис на Сетиен е милина да го гледаш, тие одат на јуриш па шта буде нека буде, и самиот тренер има изјавено, демек, поарно екипата негова да изгуби 7:0 одколку да заврши 0:0 Мислам за успех на екипа на долги стази е ова глупо ама за нас како неутрални гледачи е супер [emoji2]

Ауууу како само никнувате после резултат кој шо ви одговара, како печурки. Кај беше пред три кола кога Барса 4 кола не знаеше за победа ??? Долга е сезоната луѓе, оваа сезона мислам дека ќе биди најнепредвидлива, ако не освои Атлетико покрај вакви умрени Барса и Реал нема никогаш да освои тоа е сигурно, ама и тие се топло ладно засега па ќе си се воздржам од коментари.
Патем 4 бода е разликата помеѓу Барса и Атлетико една победа на Атлетико понаредни коло и ете ти -1

Хмм, членот кој не беше активен со спориот старт на селскиот тим од Мадрид, па сега активни сме биле кога ни одговарал резултатот. :pos:

Немаат шанси, точно. Барса ќе фати ритам следниве неколку кола и тоа ќе биде со Ла Лига.

Кога ќе фаќаат ритам пиши ми за да знам

Хмм, членот кој не беше активен со спориот старт на селскиот тим од Мадрид, па сега активни сме биле кога ни одговарал резултатот. :pos:

ало дечко за Барса прајш муабет, да не очекуваше 15 кола да не знат за победа [emoji23] Ти од кога пиша дека ќе фатат ритам 5 кола победа немаа зато те гибавме
И немој да ми вадиш муабети дека ме немало со спориот старт, од првиот ден кога почна сезоната сум тука, сега не можиме да висиме на форум си имаме и друг живот [emoji4]
За разлика од некој други јас си го сакам клубот и во лошо.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom