Кајгана психолог

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
Имам проблем кој ми се појави на крајот од летово почетокот на септември значи неможам да се сконцентрирам на ништо на пример зборам со некој и како да се губам во разговорот неможам да сватам што ми збори или ми раскажува некоја случка кај што сме биле заедно а јас само површно се сеќавам на настанот

Toa znaci deka ovaj period imas nekoi problemi sho ne ti se reseni i stalno ti se motat niz glava i zatoa ti se ometa koncetracijata.

Барам баач за баење по договор и цена во ИМБОКС исто по договор,какви психолози кој ги врти.
Стоп педери и Иван исцелителски пиуни:kuracc:

Како постапувавте кога ви се дереа родителите? :(

Нема ефект.
Шега беше, нормално дека ќе нема ефект, понатаму и бетер ќе биде со немање ефект али ај тоа е друг муабет :D гледај дали реално се во право или не, друго не можеш да направиш (y)

Шега беше, нормално дека ќе нема ефект, понатаму и бетер ќе биде со немање ефект али ај тоа е друг муабет :D гледај дали реално се во право или не, друго не можеш да направиш (y)
Не се во право.

Царица не ми е јасно зошто си го поставила прашањево на кајгана психолог?Требаше да си отвориш посебна тема,ќе беше доста интересна!:cool:

... да кажеме како ...треба да ја знаеме моменталната причина/ситуација зашто се дерат, барем приближно да ја кажеш!
Не се во право.
... дали се или не се во право може да каже само трето лице, но не ТИ, ако ја објасниш накратко ситуацијата/причината на тоа дерење може сите овде што ќе кажат мислење како трето лице!

Што кога немате некој со кој може да си го отворите срцето?

Сите маки да си ги кажете, триста глупости да треснете, и живи да останете...

Ех го имам тој проблем, на 33 години...од огромен број на познаници...ни еден не сака искрено да ме сослуша. :(

Мислам имам татко, мајка...ама работава е да имаш пријател, еден да е, искрен да е. Еден искрен подобар него 1к лажни...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom