- Член од
- 26 јуни 2013
- Мислења
- 3.597
- Поени од реакции
- 14.641
305.The Terminal-8279.Tickled-8
280.Housebound-6/7
281.The Rundown-5
282.Vacancy-7
283.Ant-Man and the Wasp-7.5-Колку имаше добар хумор ,толку и лош она вртење у круг добро,па лошо,и се така,добра акција имаше простор за уште иако ова ми се допадна,се е поврзано со инфинти.
284.Cameraperson-8
285.Lowlife-4
286.Lo and Behold: Reveries of the Connected World-7-Ова е премногу мислам ама иднината брза.
287.Chappaquiddick-7.5
288.Pork Pie-7.5-Австралици
289.Joy Ride-7.5
290.Shimmer Lake-5
291.The Hitcher-8-Тензија
292.Tommy Boy-8-Легендарен филм е го памтам уште кога го дава на А1 на времето,знам со татко ми увек се газевме од смеење на оној ''дебелиот со плавата коса'' пошо беше премногу енергичен,брз,жив во филмовите,цело време идеше лево-десно,некој такви улоги,ако добро ме држи меморија имаше и еден филм кога брат му е кинез(мислам не ме држете за збор) се сеќавам на една сцена,а можно е тоа да беше на крајот со инвалидската количка(не ми текнува) иако нема да го барам сега бидејќи кога во овој момент го опишувам ова ми е многу повеќе симпатично него ли стерлизирана форма на википедија ака знам се.Мислам еве сеа ми идат некој флешковци како да сакаше да биде нинџа(а зошто не ја прекинам цела ова сага)зошто не,и да друго шо ми текнува знам дека умре доста млад,и дека има документарка за него(сеуште се мачам себеси) линкот не е отворен некогаш ќе се гледа документарка,и нешто од неговата филмографија која ја има оставено заД себе.
293.Lost in America-8-Допадливо,коцкање,карање ај пак у град не сме за на село,чудни некој тинејџ активности и гнев патувајќи со обид за ослободување од секојдневието за на крај да се вратат на она веќе зацртаната и програмирана рутина на живење,која веќе успешно ја имаат инсталирано.
294.Vanishing Point(1971)-8-Тој звук.
295.Two-Lane Blacktop-5
296.Murder by Death-6/7-(Филмски клуб)
297.Heavy Trip-7.5
298.Holy Hell-8-Документарка за култови страшно.22 Години поминуваш у култ неможам ни да замислам.
299.The Bookshop-5
300.The Woman in the Window-9(R)
301.A Good Year-5-(Филмски клуб)-Полош хумор од ова има само мојата черга.
302.The Breaking Point-8-Ноирки,Ноирки јеј
303.The Asphalt Jungle-8-Ноирки,Ноирки јеј
304.Three Identical Strangers-9-Документарка страшно.После оној шок за голицкањето,имаме нов удар.Голицкањето,она за култот и овој капаци.
Дами и господа во 2006 за прв пат се појави филмот наречен 300,во 2014година решија да направат продолжение кој гласи 300:Rise of an empire,во 2018 решивме да направиме ново продолжение и носи наслов 304.Ова нема ни поента искрено како и да е стигнавме до бројката од 300+,убавини,се тече по убав природен пат,иако иако иако од 288до295(не вклучувајќи го филмот со реден број 290) можете да приметите дека имаме филмови кој се во категоријата road movies,ми светна таа мисла прогуглав ми искочија,и веднаш ги симнав,и понатаму знаете,нема одреден зацртан правец што за тоа мора да се поработи во 2019 мора да се има јасна насока,без да се симнуват останати филмови, доколку не се завршат она што веќе ти е симнато и планирано.
Тука се одјавувам имајте лека ноќ.
-whatto-
306.Better Off Dead…-6(src)
307.Fast Times at Ridgemont High-7(Р)
308.The Spy Who Dumped Me-5-Смешно е ако си со даунов
309.The Goonies-8
310.Adventures in Babysitting-8
311.Uncle Buck-7.5
312.Stripes-5
313.Revenge of the Nerds-6
314.A Man Called Ove-8
315.The Lady Vanishes-8
316.Bomb City-8
317.We Are Your Friends-2 so srce
318.The Night Comes for Us-8-На менито денеска имаме крв супер
319.These Final Hours-6
320.Hours-6
321.The Incident-9(Р)-ФИЛМСКИ КЛУБ браво за предложувачот навистина закон лик.
322.Incredibles 2-8-........................................................
Доста беше за октомври.
Последен гледан филм на 28ми ми се јавија од администрацијата на летербокс вика ватомире се загриживме за тебе забележавме немаш гледано филм 3 дена дали се е во ред?Малце се уморив,мора малце да спласнеме,иако(фани стори)можеби спремам петорка у најмала рака за утре ама кој ти знае,работите увек може да тргнат у надолна линија.Што да кажам ништо спремајте се ни доаѓа за неполни два месеца филмскиот фестивал whatto,говорот,тоа е тоа углавном.
Чувајте се-whatto
BOMB CITY