Кога веќе се групираат сите вака нека стои ова и нека трепкаKazi dekaa NEMA, polesno ke ti bide.[DOUBLEPOST=1540930191][/DOUBLEPOST]Eve jas na kratko ke ti pomognam, so nekolku modeli na GREE:
1. LOMO ECO 12K, soodnos kvalitet/cena NEMA konkurencija na pazarov. Potvrdeno od mnogu korisnici. Dokazana i na zimata sto ja imavme pred 2 godini.
2. LOMO LCLH 12K, ima konkurencija , ali na promocijata koja sto bese, NEMA
3. HANSOL 12K, nema konkurencija kvalitet/cena. Dokazana od korisnici.
4. AMBER 12K, nema konkurencija kvalitet/cena. Dokazana od korisnici. Osven pacientot Vlavceto.[DOUBLEPOST=1540930754][/DOUBLEPOST]Ajde be gukni, ke mi snema lenta.....hahahahah
A ti kolku vreme ja koristis/koristese WN35 od Mitsubishi?Kazi dekaa NEMA, polesno ke ti bide.[DOUBLEPOST=1540930191][/DOUBLEPOST]Eve jas na kratko ke ti pomognam, so nekolku modeli na GREE:
1. LOMO ECO 12K, soodnos kvalitet/cena NEMA konkurencija na pazarov. Potvrdeno od mnogu korisnici. Dokazana i na zimata sto ja imavme pred 2 godini.
2. LOMO LCLH 12K, ima konkurencija , ali na promocijata koja sto bese, NEMA
3. HANSOL 12K, nema konkurencija kvalitet/cena. Dokazana od korisnici.
4. AMBER 12K, nema konkurencija kvalitet/cena. Dokazana od korisnici. Osven pacientot Vlavceto.[DOUBLEPOST=1540930754][/DOUBLEPOST]Ajde be gukni, ke mi snema lenta.....hahahahah
Nikogas nema da koristam Mitsu, prosta pricina...ne plakam za etiketa.A ti kolku vreme ja koristis/koristese WN35 od Mitsubishi?
A kako znaes deka WN35 e polosha od Hansol ako ne si ja koristel nikogas?Na krajot si prizna, NAVISTINA DOKAZANO I BROJ 1 GREE[DOUBLEPOST=1540931499][/DOUBLEPOST]
Nikogas nema da koristam Mitsu, prosta pricina...ne plakam za etiketa.
Mitsu i vo Gree go proizveduvaat, zatoa ke si kupam GREE.
Klasa na LOMO ECO 12K, nisto poveke...osven parite, skoro dve za edna.A kako znaes deka WN35 e polosha od Hansol ako ne si ja koristel nikogas?
I PEPSI i COCA COLA se proizveduvaat vo Makedonija, a i COCKTA se proizveduva vo Makedonija, shto ti e poentata?Eve koi se brendovi se proizveduvaat vo GREE, plakaat luge za etiketa: DAIKIN, CARRIER, ELECTROLUX, MITSU, C&H, SINCLAIR, INVENTOR, YORK......DOSTA E MISLAM[DOUBLEPOST=1540932153][/DOUBLEPOST]
Klasa na LOMO ECO 12K, nisto poveke...osven parite, skoro dve za edna.
Poentata e , stom gi proizveduva GREE , ke si kupam GREE za pola cena od gore spomnatite. Ne plakam za etiketa.I PEPSI i COCA COLA se proizveduvaat vo Makedonija, a i COCKTA se proizveduva vo Makedonija, shto ti e poentata?
Dobro.....Poentata e , stom gi proizveduva GREE , ke si kupam GREE za pola cena od gore spomnatite. Ne plakam za etiketa.
Dzabe e , GREE No.1@Fikshe1989 брат, не вреди.. џабе е
Pogolema glupost od ova..... cccccc.....Eve koi se brendovi se proizveduvaat vo GREE, plakaat luge za etiketa: DAIKIN, CARRIER, ELECTROLUX, MITSU, C&H, SINCLAIR, INVENTOR, YORK......DOSTA E MISLAM[DOUBLEPOST=1540932153][/DOUBLEPOST]
Klasa na LOMO ECO 12K, nisto poveke...osven parite, skoro dve za edna.