- Член од
- 28 јуни 2018
- Мислења
- 88
- Поени од реакции
- 28
Мали расни кучиња погодни за во куќа да не продава некој или знае некој што продава?
Не дека се разбирам ама на зајакот мој во третата година од животот му поцрнеа ушите, ноџињата и носот хаха, инаку целиот беше бел. Секако може тропам глупости, може различно е, само правам паралела со ситуацијатаМислам скоро сите дека знаете дека имам Маламут стар 2 години. Имам постирано и слики во Кајгана миленичиња, кој ги видел знае дека е бел. Во принова од 7 кучиња немаше ниедно друго бело, иначе двајцата други родители се со сиво / темно крзно. Е сега исто така горе долу сите кои ја пратат темата знаат дека долго време се бореше со демодексот и еве да чукнам во дрво последниве 4 месеци е супер, не е на никаква терапија и крзното си се врати.
Е сега, на песот почнаа да му растат црни влакнаОколу ушите најизразено. Ме интересира дали ова може да е последица на демодексот или е генетика?
Ќе издржи.Zdravo na site,
Sakam da zemam malo kuce chow chow ima 35-40 dena dali bi izdrzalo vo boks vo kukarka??? mi izgleda malo a ide zimavase iskustvo ke ve molam
Nadvor e boksot so kukarkata...Ќе издржи.
Па да де.Nadvor e boksot so kukarkata...
Ova od iskustvo mi.kazuvas ili?Па да де.
Човек, куче е бе, местото му е надвор. Преживуват надвор и на ниски температури.Ova od iskustvo mi.kazuvas ili?
Куче ако не преживее надвор , нема кој.Човек, куче е бе, местото му е надвор. Преживуват надвор и на ниски температури.
Ova e zborenje na pamet ima rasi na kucinja koi e nezamislivo da se izlozat na stud duri i koga se vozrasniКуче ако не преживее надвор , нема кој.
Кои раси, чивава и пинч?Ova e zborenje na pamet ima rasi na kucinja koi e nezamislivo da se izlozat na stud duri i koga se vozrasni
Која тешка глупост е оваа[DOUBLEPOST=1540867673][/DOUBLEPOST]Куче ако не преживее надвор , нема кој.
Не баш.Човек, куче е бе, местото му е надвор. Преживуват надвор и на ниски температури.