Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не дека се разбирам ама на зајакот мој во третата година од животот му поцрнеа ушите, ноџињата и носот хаха, инаку целиот беше бел. Секако може тропам глупости, може различно е, само правам паралела со ситуацијатаМислам скоро сите дека знаете дека имам Маламут стар 2 години. Имам постирано и слики во Кајгана миленичиња, кој ги видел знае дека е бел. Во принова од 7 кучиња немаше ниедно друго бело, иначе двајцата други родители се со сиво / темно крзно. Е сега исто така горе долу сите кои ја пратат темата знаат дека долго време се бореше со демодексот и еве да чукнам во дрво последниве 4 месеци е супер, не е на никаква терапија и крзното си се врати.
Е сега, на песот почнаа да му растат црни влакнаОколу ушите најизразено. Ме интересира дали ова може да е последица на демодексот или е генетика?
Ќе издржи.Zdravo na site,
Sakam da zemam malo kuce chow chow ima 35-40 dena dali bi izdrzalo vo boks vo kukarka??? mi izgleda malo a ide zimavase iskustvo ke ve molam
Nadvor e boksot so kukarkata...Ќе издржи.
Па да де.Nadvor e boksot so kukarkata...
Ova od iskustvo mi.kazuvas ili?Па да де.
Човек, куче е бе, местото му е надвор. Преживуват надвор и на ниски температури.Ova od iskustvo mi.kazuvas ili?
Куче ако не преживее надвор , нема кој.Човек, куче е бе, местото му е надвор. Преживуват надвор и на ниски температури.
Ova e zborenje na pamet ima rasi na kucinja koi e nezamislivo da se izlozat na stud duri i koga se vozrasniКуче ако не преживее надвор , нема кој.
Кои раси, чивава и пинч?Ova e zborenje na pamet ima rasi na kucinja koi e nezamislivo da se izlozat na stud duri i koga se vozrasni
Која тешка глупост е оваа[DOUBLEPOST=1540867673][/DOUBLEPOST]Куче ако не преживее надвор , нема кој.
Не баш.Човек, куче е бе, местото му е надвор. Преживуват надвор и на ниски температури.