Darling
High Value
- Член од
- 5 јуни 2009
- Мислења
- 14.459
- Поени од реакции
- 30.982
Virtue signaling at it's best.Убиство на дете со 10 играорци од цирка 70 години од к*ркејф
2018 sme, veke nikoj ne veruva deka sharena revolucija bese za Martin.
Virtue signaling at it's best.Убиство на дете со 10 играорци од цирка 70 години од к*ркејф
Тој е Мата Хари и е во гнездото на НАТО и ЕУ за да ги уништи одвнатреПатриоти-предавници, патриоти,предавници, патриоти-предавници![]()
Да те прашам, шо е твојот најголем патриотски чин? освен брзо куцајне на тестатура???
Така де владе, кажи му колку патриотски е кога се има бугарски пасошDecki mnogu napinjate bez potreba. Mickovski vaka, Mijalkov taka, VMRO ova, SDSM ona, ti rekov mi rece. Zavrsi taa prikazna, nebitno e toa sega posto rimpapa utre da dojdi na vlast promenite sto se napraveni ili doprva planiraat da gi napravat(a ke gi napravat na ovoj ili onoj nacin) za arno za loso nikoj poveke nemoze da gi popravi.
GAME OVER
Споредуваш 2 различни настани. Шарена нешарена, беше да се тргне паторот и неговите пајташи, чии криминали ради жолтото комбе излегоа на виделина.Virtue signaling at it's best.
Ме заебаваш, стварно владе има бугарски ?Така де владе, кажи му колку патриотски е кога се има бугарски пасош![]()
и не ми е јасно зошто англиски изрази и латиница. Некои младешки фори, што е работава?Virtue signaling at it's best.
Ne sporeduvam nastani, ti si toj sho go napravi toa.Споредуваш 2 различни настани. Шарена нешарена, беше да се тргне паторот и неговите пајташи, чии криминали ради жолтото комбе излегоа на виделина.
Нели е лицемерно да не ме критикуваш кога ќе го споменам Шилежето со неговите "реконструкции" од половина година, или било кој друг застој или блокада? Сеедни ти е нели? Нели е лицемерно кога му замерате на Берик (не знам кој не ве ни паметам, сите скокате ко диригирани) за спомињање на паторот, а овде мрсите неколку страниз а шарената? Дај ми причај за лицемерие, тјах
Se spremam za u NATOи не ми е јасно зошто англиски изрази и латиница. Некои младешки фори, што е работава?
Најголемо разочарување ќе биде ако се премижи на криминалот...Амнестија Мало СУтра.
А што спротивно? Нато ќе ти ги заврши истите работи?Сунѓерот Боб беше ок човек. Колку само помогнал на форумџии за градење и реновирање. Тоа што немал стил на пишување као Хемингвеј е друга работа, небитна.
И само што реков, еве пак блокирани колони. Епа нато и Русија нека ви ги плаќа литрите бензин, времето потрошено и патот пешачката до некоја ??? од станиците во градот. И детето од градинка нека ви го земе некој од амбасада. Се за мајка Македонија
Точно ... уште 2 месеца и ќе ја почнеме 2019 год. и веќе на сите им е јасно дека шарената револуција не беше ниту за Мартин Нешкоски, ниту за Тамара, ниту за демократија и слобода ... туку целата таа шарена фрка беше само и единствено борба за власт/фотеља !Virtue signaling at it's best.
лажеш без грам достоинство. Да те потсетам како се убаци во муабетиве. Твоето прво шалтање, латиница нормално, рускаја. Споредба на гужвите денес со оние од пред икс години.Ne sporeduvam nastani, ti si toj sho go napravi toa.
твојата втора споредбаStudentski plenum spiese na raskrsnicata pred sobranie so meseci.
Sharena revolucija sekoj den blokiraa ulici nekolku meseci.
која воопшто не држи вода. Шарената не започна со убиството на Мартин. Започна подамна со архибригадите, црквите и другите слични протести. Ниту заврши со Мартин.2018 sme, veke nikoj ne veruva deka sharena revolucija bese za Martin.
нели протестите од цели 10 души се против нато? Дали знаеш кој стои зад движењето Бојкотирам? Дали се организација, имиња и слично? Кое нивното решение?[DOUBLEPOST=1540849100][/DOUBLEPOST]Se spremam za u NATO
кои работи? дај бе пишувајте поконцизно. Вака само се набацувате без везеА што спротивно? Нато ќе ти ги заврши истите работи?
Se ubaciv vo muabetot, da te potsetam, deka prethodno imalo protesti sto traele so meseci, a ti se isfrustrira oti 10 dedinja reshile da si praat bajram so mozokot saat vreme.лажеш без грам достоинство. Да те потсетам како се убаци во муабетиве. Твоето прво шалтање, латиница нормално, рускаја. Споредба на гужвите денес со оние од пред икс години.
твојата втора споредба
која воопшто не држи вода. Шарената не започна со убиството на Мартин. Започна подамна со архибригадите, црквите и другите слични протести. Ниту заврши со Мартин.
Кој почна да споредува, гужва денес и гужва од пред икс години? Те молам, немој вакви конструкции, срамота е.
нели протестите од цели 10 души се против нато? Дали знаеш кој стои зад движењето Бојкотирам?[DOUBLEPOST=1540849100][/DOUBLEPOST]кои работи? дај бе пишувајте поконцизно. Вака само се набацувате без везе