Тука е разликата. Ти оправдуваш, амнестираш личности или спротивното. Јас се фокусирам на идејата и резултатите.
и што идеја имаш? и кои ти се резултатите? која ти е целта? [DOUBLEPOST=1540838309][/DOUBLEPOST]
Studentski plenum spiese na raskrsnicata pred sobranie so meseci.
Sharena revolucija sekoj den blokiraa ulici nekolku meseci.
Zosto tolkavo licemerie Lurtz?
Protestot e demokratsko pravo i sekoj ima pravo da protestira.
Ama sum sigurna deka ke se najde nekoj workaround, za da moze da se apsat site onie koi ne se soglasuvaat so seljachanata na vlast.
за некого да обвиниш за лицемерие, треба да најдеш негов пост дека не осудувал туку, како што прават овие сега, ги охрабрувал да дремат по раскрсници. Врз кој основ ме обвинуваш, не знам. О друга страна прилично сум се воздржувал токму тебе да не те критикувам за чкрабаниците...али тоа досега. Од трета страна нели е уште полицемерно да го обвинувате Берик за спомињање на паторот, а истите вие споменувате шарени и студентски од пред 3, 4 и 5 години. Лицемерие до јаја, а?
Башка што ти тоа споредуваш. Убиство на дете со 10 играорци од цирка 70 години од к*ркејф? Со цел името не го даваме? Ок, ако ти е тоа резонот, ти си знаеш[DOUBLEPOST=1540838828][/DOUBLEPOST]Аманте, само што реков дека ради 10
души, пола Скопје трпи, одма петорица на дежурство ме нападнавте. Дали истите ме нападнавте кога го критикував Шилежето за партизанска? Не? Лицемерие на квадрат Џингрлака