Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Нас ни нема спас од нивното "греење на дрва".

А они може да земат пиштол за силикон и да ги решат промаите низ дома 200 денари и 70 денари силикон туба. 10 туби испод 1000 денари трошок. Запечатени сите врати и прозори освен оние кои се користат, една-две.

Решен 90% од проблемот. Заштеда пуна капа, пари на пролет еден тон, труење со дрва упола.

Сето тоа за 2000 денари.

abe 20 dena ne se problem, da ne izlezat 2 meseci i 20 dena :) i plus mi bese deka apla kinesko aj ovie od kaj nas kje napisat nesto pa kje si se tesam deka ne e :p
ne ja znam cenata tuka ako ne e golema razlika da zeam od tuka ako ne ali ne mi bega :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

abe 20 dena ne se problem, da ne izlezat 2 meseci i 20 dena :) i plus mi bese deka apla kinesko aj ovie od kaj nas kje napisat nesto pa kje si se tesam deka ne e :p
ne ja znam cenata tuka ako ne e golema razlika da zeam od tuka ako ne ali ne mi bega :)

Eve merac od Tuka

Какви проблеми може да настанат ако не е направено вакумирање?

Momci nedelava izgleda će mora da pazaram uste edna klima.buzdetot maksimum e 20 do 23k bez montaza.Znaci vo predvid idat vivax,haier tundra ili gree lomo eco.E sega vivaxot ima nekolku modeli aeqi,aesi+.aexi,aemi i kako sto gledam site se skoro isti so specif,garancija 3god uslovna,gree lomo eco sega po stara cena od 23000,i haier vo setec po cena od 23000.Haier nekako mi izgleda dobar izbor od ovie sto gi navedov posto ima i eurovent i 5god garancija na kompresor.Moze i nekoj vas predlog od navedenive klimi?

Momci nedelava izgleda će mora da pazaram uste edna klima.buzdetot maksimum e 20 do 23k bez montaza.Znaci vo predvid idat vivax,haier tundra ili gree lomo eco.E sega vivaxot ima nekolku modeli aeqi,aesi+.aexi,aemi i kako sto gledam site se skoro isti so specif,garancija 3god uslovna,gree lomo eco sega po stara cena od 23000,i haier vo setec po cena od 23000.Haier nekako mi izgleda dobar izbor od ovie sto gi navedov posto ima i eurovent i 5god garancija na kompresor.Moze i nekoj vas predlog od navedenive klimi?

Vivax-ot Aesi+ ti e odlicen izbor isto i Haier Tundra Jas bi izabral ili Haier ili Vivax Aesi+

kako i da e... ajde da vidime so kje odgovorat na tvoevo prasanje...:)

Ве зезаат бе дечки, тоа на монтерот му сипуваш 100 грама и он треба на екс , како вакуум, да ги испие. После тоа иде монтажа, оти без тоа нема долго да ви работи климата:)

Ве зезаат бе дечки, тоа на монтерот му сипуваш 100 грама и он треба на екс , како вакуум, да ги испие. После тоа иде монтажа, оти без тоа нема долго да ви работи климата:)

zavisi kakvi majstori kje ti dojdat, kaj mene dojdoa od tie so ne vakumiraat :p

Dali nekoj moze da mi kaze koja e razlikata pomegju VIVAX AERI 5.5kw I VIVAX AEQI ili AEMI 5.5 kw .... I dali bi opsluzuvale prostorija od okolu 40m2 za greenje vo kukja ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom