AtoM-AnT
Dexter
Публиката е веќе спремна и чекат да дојде пеачо...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека концертот е одложен, како шо слушнах јас оти нешто саалта инспекција имало там шоознам јас така чијаххАко заврне дожд или снег у недела, ке виде Владо концерт![]()
Е добре де Владо не пее вонка. Пее у спортската сала,там не врне!?Ако заврне дожд или снег у недела, ке виде Владо концерт![]()
Не биди сигурна у тва.Е добре де Владо не пее вонка. Пее у спортската сала,там не врне!?
I jas sakam da znam za dali da si idam SR ili pa ic da ne si ni idam
Не биди сигурна у тва.![]()
Салата тече. На трибините се сите во вода треба на клупата да седаш за да гледаш а и у саалта капа така да ...Е добре де Владо не пее вонка. Пее у спортската сала,там не врне!?
Нема да пее, одложен е најдверојатно.И саа кога ќе пее Владо?
Не си иди.I jas sakam da znam za dali da si idam SR ili pa ic da ne si ni idam
Кути, тии шо тренираме тама нема ни топла вода после тренинг да се истушираш не ни сака да топле вода тај газдата и коо ке излезаш вонка ке мрзнаш ке се разболуваш ... абе глупости.Е арно де, барем немора пари за вода за туширане да се трошат.:pos2::pos2::pos2:
Ццц тва е жално бе а јас се смејам, да се нема асална сала човециииии, а градо од вонка ни е китка.
Да не се правам дека се знам, да не сум најсигурен. Јас МИСЛАМ дека нема да има како што слушнав за салата имало инспекција и нема ни концерт ни турнир затоа. Не си мислам јас така знам. Кажаа оти бил одложен концерто и нема да пејал у Струмица.Шо читам?:nesvest: Јас најного за Владо си дојдех,не ми се верува...за кога е одложен? Уопште нема да пее или...:jaj:
Си ладе ку*от Перо.И шо не се презема нешто,нели на Перо е салата.
Па ке кажаш приватно е повеќе ќе се инвестире они сите седат си на ушите.