Струмица

Публиката е веќе спремна и чекат да дојде пеачо...

penguins_2.jpg

Ако заврне дожд или снег у недела, ке виде Владо концерт:vozbud::vozbud::vozbud:
Мислам дека концертот е одложен, како шо слушнах јас оти нешто саалта инспекција имало там шоознам јас така чијахх

Не биди сигурна у тва.:pipi:

Toчно.У сите соблекувални освен у 1цо може без проблем да напраат Срвајвал,таман на двете клупи од страната.У натре по пархето има кебина кофи и други помошни алатки :jaj:

Бтв,сега моо га земма на Перо Христов саалта највероватно ќе га земе Виктор па да се надеваме дека ќе га среде малко

Е арно де, барем немора пари за вода за туширане да се трошат.:pos2::pos2::pos2:
Ццц тва е жално бе а јас се смејам, да се нема асална сала човециииии, а градо од вонка ни е китка.

Е добре де Владо не пее вонка. Пее у спортската сала,там не врне!?
Салата тече. На трибините се сите во вода треба на клупата да седаш за да гледаш а и у саалта капа така да ...

И саа кога ќе пее Владо?
Нема да пее, одложен е најдверојатно.

I jas sakam da znam za dali da si idam SR ili pa ic da ne si ni idam
Не си иди.

Е арно де, барем немора пари за вода за туширане да се трошат.:pos2::pos2::pos2:
Ццц тва е жално бе а јас се смејам, да се нема асална сала човециииии, а градо од вонка ни е китка.
Кути, тии шо тренираме тама нема ни топла вода после тренинг да се истушираш не ни сака да топле вода тај газдата и коо ке излезаш вонка ке мрзнаш ке се разболуваш ... абе глупости.

Шо читам?:nesvest: Јас најного за Владо си дојдех,не ми се верува...за кога е одложен? Уопште нема да пее или...:jaj:

Шо читам?:nesvest: Јас најного за Владо си дојдех,не ми се верува...за кога е одложен? Уопште нема да пее или...:jaj:
Да не се правам дека се знам, да не сум најсигурен. Јас МИСЛАМ дека нема да има како што слушнав за салата имало инспекција и нема ни концерт ни турнир затоа. Не си мислам јас така знам. Кажаа оти бил одложен концерто и нема да пејал у Струмица.

Сега не ти гарантирам 100% али тоа слушнав.

И шо не се презема нешто,нели на Перо е салата.
Па ке кажаш приватно е повеќе ќе се инвестире они сите седат си на ушите.

И шо не се презема нешто,нели на Перо е салата.
Па ке кажаш приватно е повеќе ќе се инвестире они сите седат си на ушите.
Си ладе ку*от Перо.
Цела година салата е со скапан покрив, дури кога се играше кошарка Струмица кога беше шампион на еден-два натпревари течеше вода бе, сите се лизгаа можеби некој го памтише овој натпревар. Не е заинтересиран Перо за салата и си лади топките. Сега ке го менат газдата да се надеваме дека ке биде подобро, со греење,направан покрив и топла вода за туш.
Па да се надеваме ...

туш најлесно е да се става ...
а не верувам така лесно да се мене газдата , не верувам да го отстапа тава место :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom