- Член од
- 7 ноември 2017
- Мислења
- 84
- Поени од реакции
- 130
Ima li nekoj zemano pasos, so dokumenti od sestra.
Cestito kolku vreme bevte na polozitelno i dali bevte na proverka kaj vicetoepa momci konecno i mene mi e potpisan ukazot deneska isto i na bratuced mi jas bev samo so potvrda od bkks strumica a bratuced mi preku vujkomu taka da tie sto imat potvrda od bkks strumica bez problem ke im bide potpisan ukaz i tie sto se preku vujko isto potpisan ukaz intervju 11 maj 2017 bevmeПрегледај го приврзокот 198656
kako mislis so stari dokumenti od 100% bugarsko selo, stari dokumenti se stari a potvrda od bugarski kulturen klub izvaden na osnova na 100% bugarsko selo e drugoЗдраво на сите
Мене пред два дена потпишан указ а денес пратено во битола Конзулат. треба адреса да пријавам и две слики
Ме интересира каква адреса како да најдам?
И дали треба да се јавам да закажам термин во Битола
На сите да ви се врака( со стари документи од дедо бев од 100%бугарско село)
Seloto id kade sto e dedo mi bilo 100% bugarsko Potoa imav od klub potvrda plus voena kniska ne bev na nitu edna proverka (ni dopolnitelna ni od viceto)kako mislis so stari dokumenti od 100% bugarsko selo, stari dokumenti se stari a potvrda od bugarski kulturen klub izvaden na osnova na 100% bugarsko selo e drugo
P.s. Cestito neka tie so zdravje dasigo koristis
od 20 juni mi se mene u Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија do dneska potpisan ukaz nekade skoro 4.5 5 meseca cekanje bez dopolnitelna bez proverka znaci direkno potpisan ukaz na mene i bratuced miCestito kolku vreme bevte na polozitelno i dali bevte na proverka kaj viceto
Prvo ke zakazis posle ti idi mail za potvrda potvrduvas i posle toa ti idi mail so potvrden termin sat data toj go printassho e potrebno za podiganje na ukaz?? sho treba da se ispecate?
Kako ti e momentalniot status dali si uste na zadolzitelna ?Здраво дечки, дали имам шанса за бг.пасош само со потекло од прв братучед,интервју ноември 2017та година? Исто така би сакал да ве прашам дали можам да извадам потврда од бг.клуб со тоа што во потеклото наназад ми се јавува повеќе од едно презиме(и ако може,како)?
Со среќа на сите и фала однапред за одземаното време
Jas ne bev na nikakva proverka od polozitelno direkno potpis 4 meseca cekav za potpisCestitki za site sto denes dobija ukazi! Dali moze da napishete kolku vreme bevte na polozitelno i dali bevte na proverka od viceprezidentot?
ДаKako ti e momentalniot status dali si uste na zadolzitelna ?