Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Денес добиен отказ од вицепрезидент интервју мај 2017 Софија со документи само од прв братучед 59**/2016. Дали може да се подигнат поднесените документи и како???
lele loso kolku vreme bese na polozitelno i dali bese na proverka kaj viceto . a za podiganje na dokumentite vajda bi imalo nekoja opcija da si gi zemes

lele loso kolku vreme bese na polozitelno i dali bese na proverka kaj viceto . a za podiganje na dokumentite vajda bi imalo nekoja opcija da si gi zemes

I jas otkaz, prva bratučetka. Intervju Maj 2017. Dokumentot od klub kasno go odnesov. Ke podnesam povtorno baranje. Dali nekoj znae dali e skrateno vremeto do intervju (razbrav deka bilo do 6 mess.)? Ke se obidam i od Trnovo da nabavam dokument, na dedo mi btat bil vojnik, ako pomogne) .

I jas otkaz, prva bratučetka. Intervju Maj 2017. Dokumentot od klub kasno go odnesov. Ke podnesam povtorno baranje. Dali nekoj znae dali e skrateno vremeto do intervju (razbrav deka bilo do 6 mess.)? Ke se obidam i od Trnovo da nabavam dokument, na dedo mi btat bil vojnik, ako pomogne) .
kolku vreme bese na dopolnitelna bese li na proverka kaj viceto koga go odnese dokumentot od klubot

Zavrshi 5 godishnata saga za mene ajde na site so srekja
5a819f96582b8122e226106e749b36c6.jpg

Sent from my SM-J400F using Tapatalk
Cestito koja godina i koe brojce bese kolku vreme cekase za potpis.

По број на преписки ако гледаш,стигнати се некаде пред 1302/2016.
Да прашувам за преписка дека јас сум бр.на молба 9268/2015 а уште сум на дополнителна, а преписка 14XX/2016.

Последно уредено:
Почекај од јануари 2019,па ќе видиме дали во исти ден ќе биде подавањето и интервјуто.

Да прашувам за преписка дека јас сум бр.на молба 9268/2015 а уште сум на дополнителна, а преписка 14XX/2016.
И јас сум преписка 14XX/2016 и сеуште на дополнителна!Преку конзулатот инаку!
И еве сега на кој не му е јасно може ќе му се разјасни,дека во Министерството си ја тераат работата по број на преписки а не број на молби!

ПО ДВА ПАТИ,,,,,,јас по 30 пати ни ден немам пропуштено па дури и викендите така терам веве ГОДИНИ немаш престава пасошов за некои луге колку вреди и што преставува,незнам уште колку ке издрзам станува секој ден се потешко и полошо:([DOUBLEPOST=1540338605][/DOUBLEPOST]
СО СРЕКА НЕКА ТИЕ АЈДЕ СЕГА И ЗА МЕНЕ ВАКА ОДМА ПОСЛЕ ТЕБЕ СУМ,ПАТЕМ ДАЛИ ТЕ ВРАТИЈА НА ПРОВЕРКА И КАДЕ БЕШЕ НА ИНТЕР?!?[DOUBLEPOST=1540338880][/DOUBLEPOST]
баце отпуштисе според мене битное да не ти го згрешил името и презимето имаш подадено куп документи знаат кој си и от каде само трпение,срекно поз.
Немаше никаква дополнителна проверка, интервју во Софија.

Sent from my BV4000 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom