Zdravo kolku vreme cekase za potpis.cestitoIzvod ke ti treba preveden i zaveden na notar , a za internacionalen dali moze da ti zbrka rabota ne znam ...
Zdravo kolku vreme cekase za potpis.cestitoIzvod ke ti treba preveden i zaveden na notar , a za internacionalen dali moze da ti zbrka rabota ne znam ...
Blagodaram, okolu 4 meseci[DOUBLEPOST=1540245250][/DOUBLEPOST]Zdravo kolku vreme cekase za potpis.cestito
Ti blagodaram, site pobrzo da si docekate drzavjanstvo i za ubavo da go iskoristite.Cestitki !! dali si fakultetski obrazovan ili pak so nekakov postojan prestoj vo bg?
мислам дека се до ,до крајо на ноемвриДо кај се со влез во финална од интервјуата 2017 година?
зарем незнаеш ,се прави АТЕСТ на затемнети стакла инаку следува казна,глоба,информирајсеИмам едно прашање, кое можеби е одговорено претходно, но не успеав да најдам одговор.
Сите што возите коли на бг таблички, со македонска дозвола, ме интересира дали ви прават проблем во Македонија за затемнените стакла и пуштена евро кука?
Со оглед дека возилото е странско, а дозволата македонска, дали се смета возилото за технички неисправно ако имате затемнети стакла, како што би било случај ако имате фолии на македонско возило?
Јас сум некое бројче пред тебе. Кога ке има промена ке известам. поззЗдраво на сите, се зачленив на форумов, видов има како мене на исто долго чекање. Само да пишам молбата ми е 104**/2015, интервју април 2016. Од одамна сум на дополнителна, а дополнителни документи подадов ноември 2017. Ако имам новости, ве известувам одма. Некако гледам има надеж!! )
Поздрав до сите.
Раџеш
И јас сум до вас.Јас сум некое бројче пред тебе. Кога ке има промена ке известам. позз
I jas sum tuka nekadeИ јас сум до вас.
Ili nemas provereno odamna status pa vcera si videla i pisuvas smeneto vo finalen pregled ili e vistina toa sto pisuvas ama jas kako so pratam od minatiot vtornik nema nikakva promena, posledna promena e na prepiska 1185/2016, pa zatoa te zamoluvam da ja pises prepiskata ako ne ti e problem, fala mnogu.Intervju februar 2016 vo Sofija ova e br na molba ne e prepiska
jas sum 2.11 uste na zadolzitelna,intervju sofija[DOUBLEPOST=1540289089][/DOUBLEPOST]И јас сум до вас.
2.11 uste na zadolzitelno,intervju sofijaмислам дека се до ,до крајо на ноември
intervju 23 noemvri 2017 uste na zadolzitelna i veke pocnuva da me nervirajas sum 2.11 uste na zadolzitelna,intervju sofija[DOUBLEPOST=1540289089][/DOUBLEPOST]
2.11 uste na zadolzitelno,intervju sofija
8.11. Sofija, jos na zadolzitelno...jas sum 2.11 uste na zadolzitelna,intervju sofija[DOUBLEPOST=1540289089][/DOUBLEPOST]
2.11 uste na zadolzitelno,intervju sofija