Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 октомври 2017
Мислења
40
Поени од реакции
37
Кога се сликаш треба извод да биде преведен и заверен на нотар во Софија ,изводот треба обичен од Македонија или интернационален ако знае некој ?
Izvod ke ti treba preveden i zaveden na notar , a za internacionalen dali moze da ti zbrka rabota ne znam ...

Член од
19 јуни 2015
Мислења
414
Поени од реакции
623
До кај се стигнати со 2016, тие што сме на дополнителна? Промени има кај некој? Поздрав[DOUBLEPOST=1540200204][/DOUBLEPOST]
Која година беше на интервју?
Февруари 2016 ама преписката ми е со број ****/2015

Член од
23 февруари 2016
Мислења
415
Поени од реакции
581
Последно уредено:
Член од
6 февруари 2018
Мислења
52
Поени од реакции
56
Член од
21 септември 2018
Мислења
12
Поени од реакции
15
Vo petokot potpisan ukaz,
Intervju konzulat Bitola fevruari 2017,
Poteklo izvod 1920ta i potvrda.

Dali nekoj skoro zakazuval na stranava za da si go podigne ukazot od Bugarija ???
Nervi iskinav sistemot me odbiva ne mozam rezervacija da napravam

Pozdrav so sreka na site
Zdravo koja data bese februar na intervju neka tie so sreka ukazot

Член од
14 април 2012
Мислења
32.794
Поени од реакции
67.123
Имам едно прашање, кое можеби е одговорено претходно, но не успеав да најдам одговор.

Сите што возите коли на бг таблички, со македонска дозвола, ме интересира дали ви прават проблем во Македонија за затемнените стакла и пуштена евро кука?

Со оглед дека возилото е странско, а дозволата македонска, дали се смета возилото за технички неисправно ако имате затемнети стакла, како што би било случај ако имате фолии на македонско возило?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom