А овој како и успеа вака да се залепи...
![]()
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Неприлагодена брзина на патот
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
прееска поминав, видов само гужва и кршеви расфрлани по улица. Не знам дали има повредени ама глетката беше језива.Го видовте имбецилоидот на Гологанов кај Млечен. .
прееска поминав, видов само гужва и кршеви расфрлани по улица. Не знам дали има повредени ама глетката беше језива.
Проблем е она што го пишуваше по весници, овие типови не се казнувани или не лежат.
![]()
И секогаш е некоја залетана будала на мотор.Го видовте имбецилоидот на Гологанов кај Млечен. Сечење булевар на дупла полна.
Прегледај го приврзокот 198125
Абе вади од кола и еби му мамето у пичка, тука дроби му главата на асфалтот.
a be krv li e ona be alooooooooooГо видовте имбецилоидот на Гологанов кај Млечен. Сечење булевар на дупла полна.
Прегледај го приврзокот 198125
Абе вади од кола и еби му мамето у пичка, тука дроби му главата на асфалтот.
прееска поминав, видов само гужва и кршеви расфрлани по улица. Не знам дали има повредени ама глетката беше језива.
Проблем е она што го пишуваше по весници, овие типови не се казнувани или не лежат.
И секогаш е некоја залетана будала на мотор.
Ова е стандарден прекршок што го прават таксистите и кога има сообраќајка стандард е некој моторџија кој се прави мангуп, вози ко да е на писта и фаќа зелен бран неколку раскрсници по ред.
За да нема вакви сообраќајки треба дупла полна да се замени со бетонски столбови, раскрсниците со кружни текови, а пешачките премини со подземни премини.
Овој јунак на мајка со стотка на место каде што од сабајле до вечер еден куп луѓе одат со колички и бебиња накај парк. Невидена среќа е што немало никој таму да чека на пешачки.
Искрено жалам што не скршил врат.
И сабајле и пред малку кога се враќав од работа, испади, абре два кружни тека се во Ѓорче и двата уште не научија како се возат, од втора лента ти сече пат да за оди по негово и уште ти вика кај одиш, алоооооо, па и прост да си и прв пат во живот да гледаш кружен тек, означено ти е пред да влезеш во него која лента за каде е.
Не сум се изразила како што треба во брзањето ама и сега не знам како да се изразам зошто навистина е дебилно тоа што го прават
Ако не влезеш на крајна десна лента макар и за следен излез, бараби ќе ти се убацат и ќе ти свират. Една жена кај СП планет возеше во внатрешната лента од кај партизанска, што е нормално, и кога сакаше да се исклучи кај СП накај Хром со уреден жмигавец, еден со затемнети стакла од кај Ѓорче и се убаци во кружен и уште почна да и свири и да и мафта. За малку... Мачедоња нема правила. Додуша има, правило на посилниот/побудалиот.