- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.809
- Поени од реакции
- 85.890
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ја украле од кравите на душко млекарот
Гледам се раздувале пред ЈО, нели треба да објаснат од каде им е травата?
И ич не се надевајте на 500 евра плата, 600км автопат, живот... сами сте си криви. Таќе рекоаШто викаат северњаците сега името нека ве рани.
Иначе овој новиов поштењачина, интелигентен, со чисто минато, прогресивен...Заради клептоманот, кој 11 години ја опустоши државата.
Не може бре оваа армија на кретени, што око не и трепна кога го подржуваше Груевски и покрај сите работи кои ги напраи, да се праи на удрена и сеа да ми кажува за патриотизам или национални интереси. Не може некое гомно што гласало за Груевски после амнестијата, сега да продава јавно патриотизам или да ме убедува дека му е до име или нешто друго.Не гледам која е поентата на секоја ама буквално секоја ебана критика што се повикувате на тоа, "аха ама ти кај беше на форум кога Грујо сите не ебеше колективно". Колку што јас се сеќавам до бомбите немаше тема за политика и ретко кој имаше можност да критикува политика во државава. На крајот мене оваа практика ми личи на релативизирање, не е евидентна само тука на форум туку и во реален живот, за тој што нема две чисти да се замара со политика и да зборува за политика со било кого. Па после Груевски луѓето имаа огромни очекувања, навистина и јас лично мислев дека нешто на подобро ќе се смени, во спротива ако сакаат и нека ја делат државата - зашто реално не ја ни заслужуваме. Вака останува да се помириме со тоа дека сме секс играчки на политичарите и дека никој кур не го боли за некакви идеали или благородни цели, туку сите да бидеме партиски полтрони. Ајде ќе бидеме макијавелисти ама зошто тогаш плачењето како пички овие 3 години?
Прво на Грујо, па на Шилегот сега и на Зајакот кутрите дечиња, со вакви пожртвувани родители.Што сте му се се сипале на Заев, коа не е крив, го уценуваат со децата.
и јас сум со иста идеја, и јас пцујам за ова. Секој е погоден од нефункционирање на една или друга институција и корупција.Дa пoчнaт сo рефoрми,бoрбa сo кoрупцијa пa кoгa ке дoјде ред дa гo решaвaaт тoa.
Да се потсетиме само дека Прорус живее, работи и ни пишува тука од Германија.![]()
Да се потсетиме само дека Прорус живее, работи и ни пишува тука од Германија.![]()
Оговарач.Тој е ист како @Бачето , тие се обидуваат да го размонтираат клетиот запад од внатре.