INDIJANEC123
Женкар, Илуватар
- Член од
- 17 март 2014
- Мислења
- 3.815
- Поени од реакции
- 6.373
На Србија. Црна Гора и Албанија никој не им става вето, тоа е разликата. И ние ќе бевме сега и во ЕУ и секаде да не беа нашите ни јужни глупави соседи.
Наводно ќе им требале за средбите со грчките и бугарските комисии.
каде може да се најде целото одобрение не вака исечок ?Сега објавија сопственик бил Фатмир Етеми.
А уште појако што тебе тогаш те болеше а сега не те боли ... што ти прави власт !!!Мило ми е што сите куртони сеа се стрчавте по документи и докази за зградава. Не е битно тоа што до пред некоја година кур ве болеше за сите милион такви згради кои вашите газди ги правеа, битно е дека сеа сте на вистинската страна. Стварно.
Oвa сегa ти штo гo прaвиш е уште пoнебитнo oд тoa штo нa куртoните пoрaнo не им билo битнo.Мило ми е што сите куртони сеа се стрчавте по документи и докази за зградава. Не е битно тоа што до пред некоја година кур ве болеше за сите милион такви згради кои вашите газди ги правеа, битно е дека сеа сте на вистинската страна. Стварно.
Види го овој, каков бот човече. Од 6299 страни, на 6295 има негов коментар, си го троши небитниот живот.Мило ми е што сите куртони сеа се стрчавте по документи и докази за зградава. Не е битно тоа што до пред некоја година кур ве болеше за сите милион такви згради кои вашите газди ги правеа, битно е дека сеа сте на вистинската страна. Стварно.
Микја ако типови ко тебе и БрајанГигс се загрижени за дивоградбите, после 11 години ќутење за истите работи, ја сум среќен. Стварно.Oвa сегa ти штo гo прaвиш е уште пoнебитнo,oд тoa штo нa куртoните пoрaнo не им билo битнo.
Можеби не е од страв за прислушкување, ова мене перверзни мисли почнува да ми создаваВикаат битолчани таа градочалничката била бајги штракната. Пример при секој состанок со нејзе барала мобилните телефони да бидат оставени кај секретарката, да не ја прислушкувале случајно.![]()
Касандра и Ранду
Не се зaмaрaј штo билo пoрaнo,сo истoријaтa.Сврти се кoн иднининaтa.Дивoгрaдбите не ми се пoентaтa нити ме бoли кур зa нив.Микја ако типови ко тебе и БрајанГигс се загрижени за дивоградбите, после 11 години ќутење за истите работи, ја сум среќен. Стварно.
Ме боли кур тоа што утре да дое Коневски два, ќе заќутите одма ко пички, битно ми е сега што сте на страната на разумот и доброто на граѓаните.