- Член од
- 6 јули 2017
- Мислења
- 2.273
- Поени од реакции
- 1.487
Доколку имав ќе бев баниран.So e najtragicno tipacov ima 2-3 profili i ne e.. u zdrav mozok
Ич не се заебавам, иако така сваќаш
Твоја работа
Доколку имав ќе бев баниран.So e najtragicno tipacov ima 2-3 profili i ne e.. u zdrav mozok
kako toa,znaci ne odat po red.Jas sum pred a uste sum na dopolnitelna!!!703/2016 na finalna sabajlevo
Треба со број на молба. Со број на преписка се проверува ако сте преку конзулат.[DOUBLEPOST=1539069292][/DOUBLEPOST]ЗДраво пред една недела нев на интервју во Софија, прашањето ми е дали сега треба исто да проверувам со бројот на молба и пин, или со бројот на преписка поздрав
Ако не Ви е проблем споделет со кој број сте, вака станува забуна во следењето. Само да Ве потсетам дека 703/2016е број на преписка.kako toa,znaci ne odat po red.Jas sum pred a uste sum na dopolnitelna!!!
ЧЕСТИТО, јас влегов во четворти месец за потпис до сега не ме ставил на дополнителна и НЕДАЈ БОЖЕ да ме стави се надевам на добар исход.4 meseci polni cekav na polozitelno ne bev staven na proverka od Viceto znaci direktno podpis da si docekate site[DOUBLEPOST=1539013716][/DOUBLEPOST]
ne bev na dopolnitelna 4 meseci polozitelno i ukaz denes bez proverka od Viceto.
Znaci ne odat po red prepiska69##/2016 nema promena konzulst bbt703/2016 e prepiska provereno po konsulski pat se nadevam deka ke ja iscistat 2016 sto pobrzo
smetam deka odat po red no se slucuva da ima nekoj propust od sabajle na finalna bese 703 sega stignaa do 735/2016 sledni se 949/2016 pa nagoreZnaci ne odat po red prepiska69##/2016 nema promena konzulst bbt
Сите документи се наведуваат на произходот.Ништо друго не ти пишува во произходот од ДАБЧ т.е. Удостоверението освен тоа дека си од б'лгарски произход.
Прегледај го приврзокот 197690[DOUBLEPOST=1538692146][/DOUBLEPOST]
Ти и во минус си го ставила, хаха што не ќе прочитам по форумов
Jas seriozno ti odgovoriv,za kakva ironija zboruvas ne znam.Друже ок е, нема потреба од иронија, не сум вадел пасош 10 пати па да ги знам пораките од нивниот веб, прв пат проверувам, не знаев ни колку се чека моментално. Отворив вечерва да се информорав, прашав овде и одма иронија. Што луѓе сме бре ова македончево, полека малку, ако не ти се одговара ќути. Туууу брее
Sega vajda ima nova shema 4 meseci i odgovor od viceto pred nekoe vreme bese 2-3 meseca plozitelno pa proverka od vicero use 2 meseca pa 2-3 dena plozitelno i ukazЧЕСТИТО, јас влегов во четворти месец за потпис до сега не ме ставил на дополнителна и НЕДАЈ БОЖЕ да ме стави се надевам на добар исход.