- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.264
- Поени од реакции
- 26.132
Мицкоски ќе мораше да повика да се гласа против. Вака му дадоа алиби да не се изјаснува.А што ќе сменеше тоа?
Мицкоски ќе мораше да повика да се гласа против. Вака му дадоа алиби да не се изјаснува.А што ќе сменеше тоа?
И ако повикаше Мицко, ќе имаше уште 250к плус овие 650?Мицкоски ќе мораше да повика да се гласа против. Вака му дадоа алиби да не се изјаснува.
ќе најдеше друга причина за да не излезеМицкоски ќе мораше да повика да се гласа против. Вака му дадоа алиби да не се изјаснува.
Не ја разбираат Вмро идеологијата комуњарите, мислат сите се офци ко нив .Има партизирани луѓе но кога станува збор за Македонија СИТЕ Македонци се спремни да бојкотираат (освен куртоните) .И ако повикаше Мицко, ќе имаше уште 250к плус овие 650?
Ќе повлечеше уште 30,40 илјади гласачко тело со повикување, ништо повеќе од тоа. Човек што си беше решен да бојкотира, си бојкотираше. Што дека Заев повикуваше, кога 1/3 од гласачкото тело не му искочи, не на Мицко ќе му искочело.
Не. Ипак не е user friendly тоа прашање, за regular Joe. Не мислам дека ова доле што си го пишал е баш така.Мене уште не ми е јасно зошто Заев не го прифати блефот на Мицкоски и да го договорат референдумското прашање. Што побогу ќе му сменеше дали е актуелново или ќе беше “Дали сте за Република Северна Македонија како ново уставно име на Република Македонија?“.
Исто не сум сигурен за тоа колку Мицковски е клуч за рефрендумот, колку он после така презентираното прашање во јавноста, ќе има моќ врз масите кои сеуште гравитираат натаму, да им каже да гласаат за вакво прашање.И најнеинформираниот дунстер е свесен за каузалноста помеѓу промената на име и напредување во евро-атланските интеграции. Ако не на подолг рок бар во моментов и наредни 5 години.
Тоа со алибито е точно.Мицкоски ќе мораше да повика да се гласа против. Вака му дадоа алиби да не се изјаснува.
Колено у Париз да прегледува, бесплатно било...
Ф - квантниот скок !Фрле вика си ГАЗИМЕ
Несоодветно е така формулирано прашањето, договорот од Преспа опфаќа далеку повеќе од само промена на името.Мене уште не ми е јасно зошто Заев не го прифати блефот на Мицкоски и да го договорат референдумското прашање. Што побогу ќе му сменеше дали е актуелново или ќе беше “Дали сте за Република Северна Македонија како ново уставно име на Република Македонија?“.
И најнеинформираниот дунстер е свесен за каузалноста помеѓу промената на име и напредување во евро-атланските интеграции. Ако не на подолг рок бар во моментов и наредни 5 години.
Епа на наредните избори треба да има две опции.Несоодветно е така формулирано прашањето, договорот од Преспа опфаќа далеку повеќе од само промена на името.
името е проблем ама затоа тешките криминали за кои допрва ќе дознавате не се проблем. ни свети мијалков нема да биде репер за она што сега се случува.Да го усвоиме договорот побргу и да не дозволиме Србија евроатлански да се интегрира пред нас.
http://barskiportal.com/колумне/сви-бијели-народи-воде-поријекло-од-срба.php?ch=2
Кој ќе праи после референдум за тоа дека не сме биле колевка на белата раса. Од името се откажувам, ама од тоа дека сме колевка на белата раса - никад!