So dokument od bratLele mnogu be so kakvi dokumenti si[DOUBLEPOST=1538571582][/DOUBLEPOST]
So kakvi dokumenti si
So dokument od bratLele mnogu be so kakvi dokumenti si[DOUBLEPOST=1538571582][/DOUBLEPOST]
So kakvi dokumenti si
Na dopolnitelna,tamu koga ke se zaglavi rabotata tesko e.Baraj sega prijateli,rodnini da ti pomognat so rabota I smestaj vo EU dodeka se snajdis I posle polni ja bankarskata smetka,koga ke se vrakas vo Makedonija milioner da si.Правам планови не се секирај Ти до каде си со процедурата?
Koga bese na intervju? Jas ke apliciram sledniot mesec,mi kazaa deka treba da platam 110 evra vo konzulatot. Plakjase ti i kolku? Inaku i jas sum so poteklo od roditel.Prijateli , pocnuva peti mesec kako cekam potpis, i toa poteklo roditel.
Prijatel mnogu mu ja mislis, eve e-mail: dvia@archives.government.bg ,pisi gi site informacii sto gi imas I probaj si ja srekata,nemas sto da izgubis.Dali moze da pratam vo veliko trnovo edna data na borba vo koja ucestvuval pradedo mi i taka da mi kazat vo koja brigada i tie de informacii za nego
fala mnogu ke si probam srekata ako najdat za nego koj odred bil ili nesto slicno ako mi pratat voenata kniska ke bidam mnogu sreken pozdravPrijatel mnogu mu ja mislis, eve e-mail: dvia@archives.government.bg ,pisi gi site informacii sto gi imas I probaj si ja srekata,nemas sto da izgubis.
Јас немам слика ама убаво се сеќавам какво точно беше моето. Преку потврда од здружение ми е извадено. Што те интересира прашај.Друштво дали би можел некој да прикачи слика од произход добиен преку братучед или здружение? Или да ми прати во ПП. Поздрав
Јас немам слика ама убаво се сеќавам какво точно беше моето. Преку потврда од здружение ми е извадено. Што те интересира прашај.
Вo прoизхoдoт пишувa: Удoстoверение зa блгaрски прoизхoд издaденo oд Дружествo "Блгaрски културен клуб Скoпие"a пред тoa пишувa "дoкумент издaден oд oргaнизaцијa нa блгaрите кoи живеaт нaдвoр oд Републикa Блгaриa"Друштво дали би можел некој да прикачи слика од произход добиен преку братучед или здружение? Или да ми прати во ПП. Поздрав
Off sto da se pravi. Jas veke tri polni meseci cekam eve go pocna cetvrtiot. Zborev so nekoi celnovi na privatno mi kaza deka cekale 4.5 meseci za potpis. Se nadevam i kaj nas ke bide taka i deka za nekoja nedela ke ti izleze ukazot.Prijateli , pocnuva peti mesec kako cekam potpis, i toa poteklo roditel.
Да, следната недела ке одам да си го подигнам указотi da li na kraj ti bese pozitivno,da li dobi bugarski pasos?[DOUBLEPOST=1538500094][/DOUBLEPOST]По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство. Mi pisuvaka na sajt , ako moze nekoj da mi objasni podetalno sto znaci ova i uste kolku se ceka posle ova za pozitivno dobivanje na ukaz od viceprezidenta....fala odnapred...znaci ako ima nekoj seriozen covek da mi odgovori...[DOUBLEPOST=1538500128][/DOUBLEPOST]По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство. Mi pisuvaka na sajt , ako moze nekoj da mi objasni podetalno sto znaci ova i uste kolku se ceka posle ova za pozitivno dobivanje na ukaz od viceprezidenta....fala odnapred...znaci ako ima nekoj seriozen covek da mi odgovori...
Zdravo kolku vreme cekase za potpis.pozdravДа, следната недела ке одам да си го подигнам указот
ХахахахДруштво дали би можел некој да прикачи слика од произход добиен преку братучед или здружение? Или да ми прати во ПП. Поздрав