Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Количина на фреон не се проверува скоро никогаш.

Количина на фреон не се проверува скоро никогаш.
викаш ич не се губи? како и да е бар чистење треба да направат за парите за продолжување на гаранција што ги зимаат.

викаш ич не се губи? како и да е бар чистење треба да направат за парите за продолжување на гаранција што ги зимаат.
Барем чистење да направиле ...
Ептен не сериозно.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ни случајно. Ако се губи значи отишол системот јабана зошто се изгубил цел.

Ни случајно. Ако се губи значи отишол системот јабана зошто се изгубил цел.
оти знам на коли се дополнува, а и на системот од вибрации може се разлабуваат кај што е стегнато. немам појма онака тропам.
тоа мајстор треба да каже, а што дојде дома за он/оф 800ден да земе, тоа срамота е.
попуст голем ставаат на климите, а 800ден годишно земаат и ги вадат они парите.

Mala pomos
Mitsu SF50 ili SRK 50ZS-S

http://condex.bg/wp-content/uploads/2016/manuals/SRKxxZS.pdf
https://www.zubadan.info.hu/aruhaz/...z_sf_kulteri_egyseg_szerelesi_leiras__en_.pdf

Тука можеш да најдеш подетални податоци за уредиве. На прв поглед ми изгледаат како да се тотално слични. И според Еуровент нема некоја драстична разлика
1. MUZ-SF50VEH/MSZ-SF50VE3 | 2. MUZ-SF50VE/MSZ-SF50VE3
upload_2018-10-3_16-23-30.png

1. SRC50ZS-S/SRK50ZS-S | 2. SRC50ZS-S/SRK50ZS-SB | 3. SRC50ZS-S/SRK50ZS-ST
upload_2018-10-3_16-24-17.png

Евентуално цената или не знам што би можело да биди драстична разлика, иако СРК моделот на -15 температура е помоќен

Последно уредено:
hehehehe @Strelec има нов модел што треба под итно следниве 2 месеца да се продаде и види чудо пак е најдобар од сите. само јако дечко со сите сили да манипулираш за да ја исчистиш залихата ама не да сте прочитани од луѓево. многу иритираш човек премногу.

Злате одамна ја откри документаркава, пред едно 250 страни :D

27 Луѓе следам на летер никој не го гледал или пак заборавиле да го стават,логират (што не верувам) и затоа го пишав.
Опа некој отворил летер

tumblr_oehtixEg3f1tkodheo1_500.gif

upload_2018-10-3_17-42-20.png

^^ пак го тупите. тој шо веќе купил, тоа и ќе си го користи.

Од каде ги купувате мерачите? Од сликите најчесто гледам имаат Energenie.
Покрај кратко/долгорочна (од ресетирање) покажуваат и моментална? (која постојано се менува во зависност од оптеретеноста на уредот).

Каде во Битола (за тие од Битола) :)
Alfa elektronics

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom