И
Да да,бојкотот е немање став.Тоа да си се јачате в штаб така.Кучињата си лајат. Карванот си врви.... и така.
Незнам што очекувате да се деси со неисполнувањето на консензусот?
Имате незаконска Влада која донесе незаконски договор на незаконски референдум со незаконски поставени прашање. Зошто сега одеднаш Владата/ЕУ/САД/СОРОС/Масоните.... би се повикувале на тој консензус и некакви си законси согласно Устав и правен систем на РМ?
Ако народот беше толку против договорт и сметаа дека договорот е штетен зошто не се излезе да се гласа Против.
Неизлагање = Немање став.
Извесно е мнозиството гласачи да се "За"
Сега ова иде во Парламент и судбината на Македонија е во рацете на 81 парламентарец. Ако сте толку патриоти ајде да идеме на линч спрема секој оној што ќе се осуди да ја предаде Македонија. Со мешање ајвар и играње ноеви не се искажува патриотизам.
Вмро нека се мавнат,да ги нема више,прави пички . Сите во одбор . Курвичиња кои се плашат да направат чекор.Леле Мицкo кaкo се улетaл,гo гледaм пресoт кaј дa е ке и oбјaви вoјнa нa Америкa.Дo вчерa трепереше oд стрaв![]()
Нека ги објави Заев уставните амандмани и после нека одат на избори.Бојкот беше убедливо најдобра опција ако се земе во предвид раснишаниот кредибилитет на ВМРО-ДПМНЕ. Од денес натаму, со ваков резултат и избори се во игра.
Мислењево е за во подфурум-филм и тв.Кај сајнс фикшн филмовите.Кратка прогноза,
-За недела/две Грујо покана за затвор
-За година/две ВМРО-ДПМНЕ ќе ја снема (со САД не си играш туку-така се си има своја цена)
- до пролет ќе пројде преку парламент договоров
А у меѓу време чат-пат протест некој, купување на вмровци за глас плус у собрание и повикување на предвремени избори шо ќе ги нема ...
Бесцелно е да се збори што ќе беше ако беше, ако Мицковски повикаше на гласање не значи дека референдумот ќе беше успешен.So ovie brojki ako imase kampanja protiv uste sega ke padnese dogovorot, ama Micko e pizda, sega pak izbori, trosoci i traumi na narodot. Ednas stav jasen za nesto ne kaza, duri i sega na ovoj pres.
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
https://suicidepreventionlifeline.org/Го одбранивме името а?
Во наредно преговарање М буквата ќе ја нема во името.
Кои ни се надворешни пријатели во преговарањето Македонија не е Израел да опстане без да го реши овој проблем.
Албанците и им одговара ова да не се реши само чекат одлука за трампа на територии меѓу Косово и Србија и тие да си направат овде референдум за оделување.
Никој не сака промена на име но како да се зачува со преговори не бива како ќе го наметнеме нашето врз Грција ќе ја поразиме воено ли вакви никакви како што сме и одвнатре.
Многу лоши денови за Македонија народот се иселува ќе си останеме шупакот на Европа.
А опозицијата само сака подобро да се испазари ни име ќе зачуват ни презиме .