Поголема утешна награда за вас од тоа дека ќе скапете во ФИРОМ како горди ФИРОМЦИ нема.Ako nisto drugo barem kako utesna nagrada ke procitam prvoklasen butt hurt utre od Ordanovski, Gerovski, Mihajlovski...
ova me potseka na pretsedatelskite u Amerika, Bernie Saders koga izgubi, i koga se vrtea portali so naziv "Benie can still win"Мало потсетување
греота
Битно МОСТ забелеша графити во близина на избирачко место во Прибилци.Во Сарај, Арачиново и Чаир очигледно е дека има полнење. Посебно во Сарај прашање е дали моментално има 54% од запишаните во списокот што моментално се во РМ.
Сигурен си дека ако имаше кампања против само 450к ќе беа за?За една работа беше у право. И да се искочеше да се гласаше ПРОТИВ, со оглед дека околу 450к ќе има ЗА, пак ќе го јадеа.
Што да се очекува од северните интелектуалци во СДС.Најново на фб, доволни биле и 30% излезност, бојкот не се рачунал пошто не се знаело дали оние кои не излегле, доколку би гласале тоа би било ЗА или ПРОТИВ
Да да.Еден другар ми вели дека тие што бојкотирало фактички не ги интересирало ништо па затоа доволно биле 500 000 паметни интелигентни луѓе на кои не им е сеедно и сакале напред.Најново на фб, доволни биле и 30% излезност, бојкот не се рачунал пошто не се знаело дали оние кои не излегле, доколку би гласале тоа би било ЗА или ПРОТИВ
Очекувајте СМС утре сите што не искочивте, што нема да ти се трга од дисплеј ако не пишеш да или неНајново на фб, доволни биле и 30% излезност, бојкот не се рачунал пошто не се знаело дали оние кои не излегле, доколку би гласале тоа би било ЗА или ПРОТИВ
Убаво вака што си кажуваш дека поголем дел од народот се за отколку против, што само ја потврдуваш тезата на Заев да продолжи со реализација на договорот во собраниеСигурен си дека ако имаше кампања против само 450к ќе беа за?
Не, ќе влеземе у ЕУ како Република Македонија кога портокаловите и плавите ќе ги снема од политичката сцена заедно со нивните гзолижачи кои денес излегоа за 250е плата у администрација у Фиром.Поголема утешна награда за вас од тоа дека ќе скапете во ФИРОМ како горди ФИРОМЦИ нема.
Hah, ja u nikoj slucaj nema da skapam.Поголема утешна награда за вас од тоа дека ќе скапете во ФИРОМ како горди ФИРОМЦИ нема.
Заев мојата потврда може да си ја напика во шупак. Нему му требаше потврда од народ, не ја доби. И со тоа курчење кој не излага не се брои, му помогна на бојкотот. Фала му многу, сега нека прави што сака.Убаво вака што си кажуваш дека поголем дел од народот се за отколку против, што само ја потврдуваш тезата на Заев да продолжи со реализација на договорот во собрание
Заборави да пишеш дека за да влеземе под Република Македонија во ЕУ треба и Грција да ја снема некако заедно со портокаловите и плавитеНе, ќе влеземе у ЕУ како Република Македонија кога портокаловите и плавите ќе ги снема од политичката сцена заедно со нивните гзолижачи кои денес излегоа за 250е плата у администрација у Фиром.
Кога ќе ги пребројуваат гласовите ќе видиме за што гласал народотЗаев мојата потврда може да си ја напика во шупак. Нему му требаше потврда од народ, не ја доби. И со тоа курчење кој не излага не се брои, му помогна на бојкотот. Фала му многу, сега нека прави што сака.