Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 септември 2013
Мислења
702
Поени од реакции
691
Ako nisto drugo barem kako utesna nagrada ke procitam prvoklasen butt hurt utre od Ordanovski, Gerovski, Mihajlovski...
Поголема утешна награда за вас од тоа дека ќе скапете во ФИРОМ како горди ФИРОМЦИ нема.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.594
Поени од реакции
22.323
Во Сарај, Арачиново и Чаир очигледно е дека има полнење. Посебно во Сарај прашање е дали моментално има 54% од запишаните во списокот што моментално се во РМ.
Битно МОСТ забелеша графити во близина на избирачко место во Прибилци.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.333
Поени од реакции
26.290
За една работа беше у право. И да се искочеше да се гласаше ПРОТИВ, со оглед дека околу 450к ќе има ЗА, пак ќе го јадеа.
Сигурен си дека ако имаше кампања против само 450к ќе беа за?

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.594
Поени од реакции
22.323
Најново на фб, доволни биле и 30% излезност, бојкот не се рачунал пошто не се знаело дали оние кои не излегле, доколку би гласале тоа би било ЗА или ПРОТИВ :ROFLMAO::ROFLMAO:
Што да се очекува од северните интелектуалци во СДС.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.359
Поени од реакции
11.816
Најново на фб, доволни биле и 30% излезност, бојкот не се рачунал пошто не се знаело дали оние кои не излегле, доколку би гласале тоа би било ЗА или ПРОТИВ :ROFLMAO::ROFLMAO:
Да да.Еден другар ми вели дека тие што бојкотирало фактички не ги интересирало ништо па затоа доволно биле 500 000 паметни интелигентни луѓе на кои не им е сеедно и сакале напред.
Не знам дали под паметни спаѓаат ромиве што ги товараат во преколица и ги носаст на гласање,ама немам време дасе објаснувам со такви психички болни луѓе

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Очекувајте СМС утре сите што не искочивте, што нема да ти се трга од дисплеј ако не пишеш да или не :pos:

T

Terroir

Гостин
Сигурен си дека ако имаше кампања против само 450к ќе беа за?
Убаво вака што си кажуваш дека поголем дел од народот се за отколку против, што само ја потврдуваш тезата на Заев да продолжи со реализација на договорот во собрание

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.911
Поени од реакции
30.886
Поголема утешна награда за вас од тоа дека ќе скапете во ФИРОМ како горди ФИРОМЦИ нема.
Не, ќе влеземе у ЕУ како Република Македонија кога портокаловите и плавите ќе ги снема од политичката сцена заедно со нивните гзолижачи кои денес излегоа за 250е плата у администрација у Фиром.

LepiDzoni

Profesionalen ulichen cigan
Член од
25 јули 2014
Мислења
1.389
Поени од реакции
3.596
Hah, ja u nikoj slucaj nema da skapam.
Ke skape nepismenoto sueverno naselenie sto zima 200 - 350e mesecno i zivee od kredit na kredit. ;)

Член од
24 март 2010
Мислења
15.333
Поени од реакции
26.290
Убаво вака што си кажуваш дека поголем дел од народот се за отколку против, што само ја потврдуваш тезата на Заев да продолжи со реализација на договорот во собрание
Заев мојата потврда може да си ја напика во шупак. Нему му требаше потврда од народ, не ја доби. И со тоа курчење кој не излага не се брои, му помогна на бојкотот. Фала му многу, сега нека прави што сака.

T

Terroir

Гостин
Не, ќе влеземе у ЕУ како Република Македонија кога портокаловите и плавите ќе ги снема од политичката сцена заедно со нивните гзолижачи кои денес излегоа за 250е плата у администрација у Фиром.
Заборави да пишеш дека за да влеземе под Република Македонија во ЕУ треба и Грција да ја снема некако заедно со портокаловите и плавите

Заев мојата потврда може да си ја напика во шупак. Нему му требаше потврда од народ, не ја доби. И со тоа курчење кој не излага не се брои, му помогна на бојкотот. Фала му многу, сега нека прави што сака.
Кога ќе ги пребројуваат гласовите ќе видиме за што гласал народот :D
Инаку и јас од старт кажувам дека Заев изигра многу глупо што не се договори со Мицковски за прашањето, и непотребно ги стави ЕУ и НАТО во него..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom