- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
Нема таков твит.
Нема таков твит.
Онда е фејк њувс. Али вака некако може да испадне.Нема таков твит.
Така мислам и јас дека ќе испадне ама сеа нема такво нешто твитнато. Ваков твит значи предвремено признавање пораз.Онда е фејк њувс. Али вака некако може да испадне.
А иначе ако не признае, ќе смени нешто. Сеа ќе му дадат од калето продужетци до 23:49 да се гласаТака мислам и јас дека ќе испадне ама сеа нема такво нешто твитнато. Ваков твит значи предвремено признавање пораз.
Јас отворив и не го видов, затоа така и пишав. Мислам дека АМ фејка со неговиов твит.
И ти со поддршката инвестираше во нив. Дали финансиски, дали бројчано.Не прв пат ЕУ инвестира во погрешна багра во државава. Му даваше ветар у грб на паторот, па го тргна "со молење". Ги донесе овие неспособни, антипатични копуци на грб на незадоволството од претходните и создаде фејк проевропски амбиент.
Наводно твитнат и избришан.Така мислам и јас дека ќе испадне ама сеа нема такво нешто твитнато. Ваков твит значи предвремено признавање пораз.
Сепак не е било кој од твитер.Не би си дозволил таков блам Милошевски.ПР от на заеф заебале работа, да не се лажеме.Јас отворив и не го видов, затоа така и пишав. Мислам дека АМ фејка со неговиов твит.