Струмица

Абе как нема народ низ кафичите мислам на 19ката, Заир, Екстрим, тама сее народо нема да ти шете низ центаро со чадре тава не е летто да шетат саа се седе се пии кафенце чајче (===

дома ТВ ли немаш?:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Немам бе човек, не сме сите как тебе.. Ај зберајте по 10 денарки да зеем и јас еден ТВ да гледам дома САМ. Подруго е ка ке одаш со друштвото некаде да глеете... Сам дома ак сум може да стане чаши-чинии на сите страни. Посебно ак игре утре Хајнце.

A за плакнење очи, не. Јас само здравје збирам. :pos2:

Немам бе човек, не сме сите как тебе.. Ај зберајте по 10 денарки да зеем и јас еден ТВ да гледам дома САМ. Подруго е ка ке одаш со друштвото некаде да глеете... Сам дома ак сум може да стане чаши-чинии на сите страни. Посебно ак игре утре Хајнце.

A за плакнење очи, не. Јас само здравје збирам. :pos2:

Абе земи излези си негде, само ќе си расипаш вечерта со фудбало, оти ќе ве згазаме брат.:pos2::pos2::pos2::pos2:

Цц и за шо ке седете дома - коо ке ве поразат утре

Додека глеет фудбал ке сплетат по едно џемперче за да не им е ладно,оти ке бидат заледени од поразо :pos2:

Гледам под миднајт свете.. туриле рефлектор добро е напраано има и ограда на средината турано алуминиумска ставано на тии скалите ка слевинаш од гламур..ама не верувам ного да стоо. алумино скап е .. баничане ке го преберат хаха
Типче не развиви политика :)

Пее, арно беше у екстрим, посебно Касилјас ка фати пенало.. Се некои тешки фанови бее зберани.. Ама па изгубии... :( И видех градо (не бех одил нагоре вечерно време неколку дена), арноо. Само на центаро да стаат ош нешто и кул ке е.

EDIT: Политика, подалеко од тук.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom