Turcin e ovoj, ako ne si znael...Во право е албанецот инаку тој е албанец ,а не шип..тар тука има разлика
https://infomax.mk/wp/албанцки-историчар-го-поддржа-бојкот/
Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Е не сум знаел ама мило ми еTurcin e ovoj, ako ne si znael...
Сладоледите, сендвичите, песните за Грујо и тетоважите со Мијалков, се ваш бренд и ниво на интелигенција, култура, образование, изживеаност и светоглед. А после референдумот секако дека ке има прослава, убеден сум дека ке има и цензус и повеке гласови за. Иако цензусот не е битната ствар, ама после да не лапрдате ете ке има и цензус. После шу праиме?На 31ви сите пред влада, на прослава.Така ви кажа стопано.Овај не знае колку дена има во септември, а веќе излажал 300 000 модерни сендвичари.
@lazar31 @Beric Dondarrion
oд кај цензус?Сладоледите, сендвичите, песните за Грујо и тетоважите со Мијалков, се ваш бренд и ниво на интелигенција, култура, образование, изживеаност и светоглед. А после референдумот секако дека ке има прослава, убеден сум дека ке има и цензус и повеке гласови за. Иако цензусот не е битната ствар, ама после да не лапрдате ете ке има и цензус. После шу праиме?
На референдумот ќе се гласа за Европска Македонија и подобра иднина заедно во ЕУ и НАТО. А ако пропадне референдумот тогаш ова држава 99% ќе се распарчи и нема да постои у опште. Тоа е факт и реалност.
Која е водителкава на 24 вести што му се напна на Али?
Од сендвичите и сладоледите. Грујчо ги закачи сите на државна цицка и сега се упрпани до даска да не им бапнат по една клоца па ке излезат на референдумот како попчиња. Не виде како на локалните му ебаа матер? Кој веруваше во таков резултат? Сега ке биде уште појако оти никој здрав не верува дека математичарот некогаш ке дојде на власт, а тоа е аморфна маса и сончогледи кои не ги интересира ништо друго освен мешето да биде полно. Вистински, тврдокорни сендвичи кои ке бојкотираат нема повеке од 250 000 ниту на сон.oд кај цензус?
Стварно не ми е јасно што после....Меркел од авион ќе фрла евра?Сладоледите, сендвичите, песните за Грујо и тетоважите со Мијалков, се ваш бренд и ниво на интелигенција, култура, образование, изживеаност и светоглед. А после референдумот секако дека ке има прослава, убеден сум дека ке има и цензус и повеке гласови за. Иако цензусот не е битната ствар, ама после да не лапрдате ете ке има и цензус. После шу праиме?