Криминалци и криминални групи во МК

ХардРок, колку што памтам, беше пресметка на рекетари од ЛДП и СДСМ.
1994, Аце Боцевски Циганот со негова екипа прави упад и демолирање на Хард Рок, Циганот официјално бил човек на партијата сега што е на власт, јас така знам.

1994, Аце Боцевски Циганот со негова екипа прави упад и демолирање на Хард Рок, Циганот официјално бил човек на партијата сега што е на власт, јас така знам.
Не контраиндицира тоа со моето.

точно, Циганот беше играч на СДССМ, ... само да додадам во врска со видеото на Мирка која што го спомнува Андов, Андов беше/е најголемиот грчки играч во МКД, уште во тоа време грижеше за грчките интереси. Му оди планинарска екипа која планира да се искачи на Хималаии (ако добро се сеќавам) и бара некоја помош од мајмунот, и Андов во едно првите прашања ги прашува "А со кое знаме ќе одите", овие му одговараат "Па со македонското", мислејќи на 16 кракото од Кутлеш, а Андов им возвратил "А Грците, што ќе речат тие ? "...него повеќе го интересирало за ставот на грците наместо за тоа што луѓето биле ојдени во неговиот кабинет.

Немате ништо пишано за сајбер криминал... Некој знае ли нешто за Марко Леопард од штип?
Дечкото е учесник на криминална група кардери што суредувале кредитни картички и успеале да украдат повеќе од $500 милиона. Јас имам слушнато дека има брат, а дека татко му бил нешто во подземјето со србите и аркан им бил кум на Марко Леопард и брат му.

Немам поим, никаде ги немаше со име и презиме, а чим не се дигна галама околу некое име/прекар, сигурно се некое лево маде.. П.С. на снимката и според текстовите крајно неискусно се понашаат со должнициве, па и со организација за напад :tapp:

По толку споделени информации, да не знаеш кои се лихварите? o_O

Немате ништо пишано за сајбер криминал... Некој знае ли нешто за Марко Леопард од штип?
Дечкото е учесник на криминална група кардери што суредувале кредитни картички и успеале да украдат повеќе од $500 милиона. Јас имам слушнато дека има брат, а дека татко му бил нешто во подземјето со србите и аркан им бил кум на Марко Леопард и брат му.
samo muabeti dokolku imase dosega tolku pari odkradeno ke bese prv na listata na CIA za barani kriminalci :)

samo muabeti dokolku imase dosega tolku pari odkradeno ke bese prv na listata na CIA za barani kriminalci :)
Таа бројка не е конкретно за него, туку за целата организација Infraud. Вистина е дека имаат направено толкава штета. Лидерот беше уапсен пред неколку месеци во Тајланд.
Интересен е фактот дека македонец учествувал во вакво нешто па затоа го спомнав, би сакал да знам нешто повеќе, на нет нема никакви информации

Во Еден на Еден, Жарко изруга еден тенисер што правел лажни информации и конкретно беше некој натпревар во Австралија па изреагирале светски тенисери, мислам дека од Штип беше и тој дечко, ако не е и истиот :)[DOUBLEPOST=1537889484][/DOUBLEPOST]
По толку споделени информации, да не знаеш кои се лихварите? o_O
Природно е и мене нешто да ми промаши :D ти ги знаеш кои се?

Во Еден на Еден, Жарко изруга еден тенисер што правел лажни информации и конкретно беше некој натпревар во Австралија па изреагирале светски тенисери, мислам дека од Штип беше и тој дечко, ако не е и истиот :)[DOUBLEPOST=1537889484][/DOUBLEPOST] Природно е и мене нешто да ми промаши :D ти ги знаеш кои се?
laznio teniser bese od strumica.
https://sitel.com.mk/sitel-tema-nev...-mladiot-darko-od-strumica-stasa-vo-svetskite

Во Еден на Еден, Жарко изруга еден тенисер што правел лажни информации и конкретно беше некој натпревар во Австралија па изреагирале светски тенисери, мислам дека од Штип беше и тој дечко, ако не е и истиот :)[DOUBLEPOST=1537889484][/DOUBLEPOST] Природно е и мене нешто да ми промаши :D ти ги знаеш кои се?
Нема врска таа случка со него. Чудно е што не се знае ама баш апсолутно ништо за него. Нема многу инфо, онлајн/офлајн. Знам само за една случка дека купува ново BMW X5, по некое време го тумба, и по 2-3 дена пак купува ново. Онака од шала... Нека кажат нешто повеќе Штипјани за него, дали е вмешан во офлајн криминал, има ли некаква врска со мафијава во мк или терал само споредно како компјутерџија.. хаха :)

Нема врска таа случка со него. Чудно е што не се знае ама баш апсолутно ништо за него. Нема многу инфо, онлајн/офлајн. Знам само за една случка дека купува ново BMW X5, по некое време го тумба, и по 2-3 дена пак купува ново. Онака од шала... Нека кажат нешто повеќе Штипјани за него, дали е вмешан во офлајн криминал, има ли некаква врска со мафијава во мк или терал само споредно како компјутерџија.. хаха :)
Хахаха кој би знаел во детали освен блиски луѓе до него, нека повелат со некоја информација повеќе, наше е да ги чекаме (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom