Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa sigurno se neko zakačio na istu listu i zato prekidala je svaki 60 sekundaMozel neko da mi objasni nesto, evo ovako
imam jednu listu koja je jucer odlicno radil, a danas oko podne svakih 60 sekundi preikida a i evo sad reko da vidim jel isto i kad ono radi opet bez problema.
U cemu bi mogo biti problem?
Najbrze Stream Checker alat .kako da provjerim broj korisnika, jbg nisam neki profa za ove stvari pa zato pitam
internet je stabilan, to znam sigurno
Ubacujes link na brouser vakokako da provjerim broj korisnika, jbg nisam neki profa za ove stvari pa zato pitam
A kako ces znati od kuda vuce izvor vlasnik te liste.Pozdrav svima,
Treba mi kontakt od nekog vlasnika liste koja ima srpske Arene u pravom Full HD-u. Znači, ne treba mi neka kradena lista, nego kontakt od vlasnika, jer bih želio kupiti te kanale.
A znam da ne mogu biti 100% siguran, ali ako radi dobro i ne šteka, ona mi je OK.A kako ces znati od kuda vuce izvor vlasnik te liste.
Ma ja se sve nadam da će se javiti neki vlasnik liste, jer svi vlasnici prate ovaj forum.Ovdeka poveketo se lopovi i prevaranti da si znaes.
skines ovo i vidis http://macscannerbyrevolution.blogspot.com/2017/05/playlist-checker.htmlkako da provjerim broj korisnika, jbg nisam neki profa za ove stvari pa zato pitam