Wizz Air летови од/до Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво. Да не знае некој отприлика колку пари е такси од Аеродром Скопје до Автобуска Скопје ? Благодарам

Здраво. Да не знае некој отприлика колку пари е такси од Аеродром Скопје до Автобуска Скопје ? Благодарам
Јави се и порачај било кое такси, чини 800-900 денари, тие на аеродром се 1200.

Јави се и порачај било кое такси, чини 800-900 денари, тие на аеродром се 1200.
Фала, ќе видам како ќе испланирам. Барам превоз директно до Битола, па ако не најдам изгледа ќе се јавам.

На веб сајтот имаш ценовник за такси од аеродром до било кој град во македонија

испратено од мојот galaxy S7 edge користејќи тапаталк

Druga nedela patuvam za antalia , imas pravo na bagas do 20 kg , dali ima nekoj informaci kolku moze da bidat dimenzijite na kuferot ?

Не ти треба такси. Автобус на Вардар Експрес има по секој лет, дури и ако е околу полноќ го чекаат додека не пристигне. Застанува Холидеј ин и во Аеродром, цена 3 евра, нема гужва и стварно не ти треба такси.

Колку за информација да си знаете, чекирањето (пријавувањето) преку интернет за скопскиот аеродром е повторно во функција. Ова вчера го направив на страната на ВизЕр, а денес испраќав патници за Франкфурт Хан.

Здраво
Првпат резервирам карта, дали некој може да ми каже дали во делот 'детали за наплата' да ги внесам податоците за град, адреса,пош.број од бугарски пасош или македонски?
Дали доколку таму ги внесам македонските податоци а подоцна картата ја чекирам со бугарски би имал проблем?

@робин пиши што сакаш нема везе тоа. Тоа е да ти стигне на маил сметка електронска. Јас ја пишувам мојата адреса и податоци а летаат другари, братучеди друга фамилија со нивни пасоши

испратено од мојот galaxy S7 edge користејќи тапаталк

Здраво. Дали може да се носи бриџ во рачен-кабински багаж ? Мислам на берберски (straight razor) бриџ . Фала

Здраво. Дали може да се носи бриџ во рачен-кабински багаж ? Мислам на берберски (straight razor) бриџ . Фала
Нема шанси... заборави. Чудно ми е како дури и се мислиш дали може такво нешто да ти помине во кабина горе со патници.. бог да чува. Што е следно, дали може пиштол во кабина ?

Нема шанси... заборави. Чудно ми е како дури и се мислиш дали може такво нешто да ти помине во кабина горе со патници.. бог да чува. Што е следно, дали може пиштол во кабина ?

Може, јас пред три дена летав, не ми направија никаков проблем, во кабински багаж цел несесер имав, само дезедоранс ми кажаа да го фрлам.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zdravo decki. Uplativ wizzair karta do Ajndhoven pa mi treba sovet kako najeftino da stignam do Amsterdam od tamu? Ke patuvam vo Januari. Isto taka ako imate i nekoj sovet za Amsterdam bi bilo dobrodojdeno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom