Vidi poraka vo inbox5199/2014 ...otkaz denes...
Odneseno potvrda preku jone od oh ..
ГОЛЕМИТЕ ТОПКИ ВОЛНЕНИ ништо не менува веце хартија освен трошок помалку...https://skopje24.mk/konecno-dogovor-germanija-gi-prizna-makedonskite-vozacki-dozvoli/
Конечно договор: Германија ги призна македонските возачки дозволи
So dokumenti od pradedo od 1912 od mesto kade e rodeno bilo bugarska egzarhija i potvrda od klubot od lazarОва ти е почетниот статус. Со овој статус се чека 10 до 12 месеци.
После тоа на финален преглед 2 до 3 месеци, па на положително 2 до 4 месеци е после зависи со што документи си. Или ќе ти потпише вицепрезидента или ќе те стават на проверка од вицепрезидентот кој трае 3 м, оа потоа потоис.
Со какви документи си и каде?[DOUBLEPOST=1537291816][/DOUBLEPOST]
Ајде честито, ти потпишале указ можеш да си резервираш за да си го земеш. Со што документи си и каде?
so znacit to vaka velit ovde:ГОЛЕМИТЕ ТОПКИ ВОЛНЕНИ ништо не менува веце хартија освен трошок помалку...
Da, ostanuva samo da cekame....ne sum vo opstina Sredec, adresata mi e opstina Sandanski ...a broj od sredec nemam, probaj da najdis na google bi trebalo da ima.Ako e taka kako sto vikas togas egn e sredeno treba samo da cekame da stigne pismoto vo opstinata i da se odi da se vadat licni dokumenti. Pretpostavuvam deka adresata ti e lege 6 opstina Sredec, posto situacijata ni e skoro ista pisi ako imas nekoja nova informacija ako ti stigne pismoto vo Sofija pa da spodeluvame informacii sto dokumenti ke bidat potrebni za ponatamosnata procedura. Samo ako sakas pisi go i telefonskiot broj na koj se javuvas vo opstinata.
Кај мене е во процедура положително,следи потпис на указ од вицепресиденте сега или дава указ или проверка од вицеНекој да се пофали деновиве да влегол во ФИНАЛНА а бил на интервју 2017-та?
Со какви документи си ,каде и кога?Кај мене е во процедура положително,следи потпис на указ од вицепресиденте сега или дава указ или проверка од вице
So srekja.Samo ke sakas da kazes koj broj na ukaz e potpisan?I dali bese na proverka od viceprezidend?Прегледај го приврзокот 196982 vcera konecno promenet status posle 6 meseci. Intervju januari 2014 so voena kniska od dedo i potrvrda od klub. so sreka na site , da si docekate