Криминалци и криминални групи во МК

не вервам. Само едно ќе кажам јас за вакви квази мафијаши идризово е лекот :)
На овој убиецот му пишуваа шпоннци кои се во Идризово дека го чекаат само да им дојде.Ќе има редење на големо.

На овој убиецот му пишуваа шпоннци кои се во Идризово дека го чекаат само да им дојде.Ќе има редење на големо.
И наши имаат пишувано... Како и да е, Бекир Онур ми личи повеќе на турско име него торбешко, али ај.

Торбеш е,а тоска ако е шпон незнај два збора да кажи.
Како и да е вакво нешто никој не очекуваше оти беше најголемата п***а(на портали го пишат како член на некакво подземје хахах,немаше никакво кривично дело и стално избегаваше конфликт )со диплома за физеотерапевт претендираше да стани инспектор во мвр и ја доби та диплома ама имаше некој реакции и беше вратен назад,го користеја поголеми луѓе како играчка и зато се опушти,се задолжи кај ќе стигни,4 коли купи само зато шо беше влезен во тежок филм,нека гние сега ко нема ум.

Последно уредено:
Торбеш е,а тоска ако е шпон незнај два збора да кажи.
Како и да е вакво нешто никој не очекуваше оти беше најголемата п***а(на портали го пишат како член на некакво подземје хахах,немаше никакво кривично дело и стално избегаваше конфликт )со диплома за физеотерапевт претендираше да стани инспектор во мвр и ја доби та диплома ама имаше некој реакции и беше вратен назад,го користеја поголеми луѓе како играчка и зато се опушти,се задолжи кај ќе стигни,4 коли купи само зато шо беше влезен во тежок филм,нека гние сега ко нема ум.
Да не е наместен тогаш?
Ако викаш дека не се очекувало нешто вакво да направи.

Да не е наместен тогаш?
Ако викаш дека не се очекувало нешто вакво да направи.
не е наместен туку планот негов беше да не ги врати парите кај починатиот и да земи плус 4.000 евра и со нив би вратил мал дел од борџот кај драги рамбо. Мислам дека е време да се затвори темата за енвер пичката дебела не заслужва толкаво внимание нека гние сега кој го еби.

А од каде сте толку сигурни дека информацијата за тие 4к е точна? Можеби др работи се случувале?
Битолата не е толку голема па да не се знај искрено за сите се, се знај и шо работат и како работат...

Ќе кажам само дека приказната за 4.000 евра дека го убил е неточна. Поќе информаци ко ќе олади работата малце.

https://netpress.com.mk/apsenja-vo-siti-mol-fateni-vozila-so-oruzje-i-droga/

Толку беше и од Шеваљ а? :) (се надевам вистинито е)

За тие што не знаат, главен виновник за се почестите кражби на коли низ Скопје.
Наводно и брат на обезбедувањето на Заев е уапсен.

https://netpress.com.mk/apsenja-vo-siti-mol-fateni-vozila-so-oruzje-i-droga/

Толку беше и од Шеваљ а? :) (се надевам вистинито е)

За тие што не знаат, главен виновник за се почестите кражби на коли низ Скопје.
Наводно и брат на обезбедувањето на Заев е уапсен.
Само што прочитав и јас, кој fail пред референдум ејј :D

А поминав баш низ паркингот и стоеше полиција на двата влеза и ми падна чудно, а од горе се довикуваа со џандарите луѓе во цивилка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom