- Член од
- 9 октомври 2015
- Мислења
- 378
- Поени од реакции
- 464
4810/2014 preku konzulat ,bev na dopolnitelna od 2015koga beshe na interveiw i kade?
4810/2014 preku konzulat ,bev na dopolnitelna od 2015koga beshe na interveiw i kade?
[DOUBLEPOST=1537184016][/DOUBLEPOST]Можно е да се добие но ништо не е сигурно 100%decki dali moze da se dobie ukaz samo so potvrda od bulgarsko zdruzenie so albanki pasos . roden sum mala prespa albanija. intervju februar 2018 i uste sum na zadolzitelna.[/QUOTE Можно е да добиеш но ништо не е 100% сигурно.
Со какви документи си и каде?Луѓе како е редот статусите?
1. МОЛБАТА Е РАЗГЛЕДАНА С ПОЛОЖИТЕЛНО СТАНОВИштЕ
2. ПРОВЕРКА ОТ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТА
или,
1. ПРОВЕРКА ОТ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТА
2. МОЛБАТА Е РАЗГЛЕДАНА С ПОЛОЖИТЕЛНО СТАНОВИштЕ.
Мене ми е сега положително, какви се шансите да ја биде работава?
Кај и да е ,за многу брзо ќе ти го потпишат државјанството.Прегледај го приврзокот 196888 Zdravo. Veke podolgo vreme ja sledam temava, pa resiv i jas da prasam nesto
Na intervju bev 13 mart 2017, vo ambasada, so dokumenti preku brat mi.
Od 2 ili 3 juli sum so ovoj status. Da ne znae nekoj nesto? Uste kolku vreme otprilika ke cekam. Eden poznanik mi kaza uste na pocetokot deka za brzo ke bide, ama uste nisto.
Pozdrav
Vnuk ili vujko a porvrda od zdruzenie odnesel li? Aj malku podetalno za da znaeme so ne ceka!Минатата недела промена кај двајца пријатели указ еден со документи од брат интервју почеток на 2017та и кај друг со изводи само не знам кога интервју...а денес кај другар отказ од 2014та документ од внук или вујко мислам...а јас и другар киснеме на дополнителна...јас документ од брат он од сестра на интервју ист ден април 2016 и на дополнителна од јули 2017.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Сега баш видов во чат на фб...документ од внук.Vnuk ili vujko a porvrda od zdruzenie odnesel li? Aj malku podetalno za da znaeme so ne ceka!
Сега баш видов во чат на фб...документ од внук...а другиот посредникот му побарал изводи и целата работа ја завршил посредникот.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ајде што побрзо до указ!So potvrda od Lazar
Од кога ти е оваа промена,од денес?[DOUBLEPOST=1537192056][/DOUBLEPOST]Луѓе како е редот статусите?
1. МОЛБАТА Е РАЗГЛЕДАНА С ПОЛОЖИТЕЛНО СТАНОВИштЕ
2. ПРОВЕРКА ОТ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТА
или,
1. ПРОВЕРКА ОТ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТА
2. МОЛБАТА Е РАЗГЛЕДАНА С ПОЛОЖИТЕЛНО СТАНОВИштЕ.
Мене ми е сега положително, какви се шансите да ја биде работава?
На добар пат си,треба само уште малку да почекаш!Прегледај го приврзокот 196888 Zdravo. Veke podolgo vreme ja sledam temava, pa resiv i jas da prasam nesto
Na intervju bev 13 mart 2017, vo ambasada, so dokumenti preku brat mi.
Od 2 ili 3 juli sum so ovoj status. Da ne znae nekoj nesto? Uste kolku vreme otprilika ke cekam. Eden poznanik mi kaza uste na pocetokot deka za brzo ke bide, ama uste nisto.
Pozdrav
pojma nemam,ne se sekavamАјде што побрзо до указ!
Знам дека си по конзулски пат па ако може да споделиш кој месец ти е регистрирана преписката во Министерството?[DOUBLEPOST=1537191624][/DOUBLEPOST]
Од кога ти е оваа промена,од денес?[DOUBLEPOST=1537192056][/DOUBLEPOST]
На добар пат си,треба само уште малку да почекаш!
Би били добро да споделиш тука на форумов кога ќе имаш промена на статус!
sledno kako sto gledam ke bide proverka od vicepresidentot ,mnogu pomala e verojatnosta za direkt potpisan ukazПрегледај го приврзокот 196896 3 meseci sum so ovoj status???
Jas mislam so godina sme nazad ne so meseciintervju januar /2017 vo Bitola ,tri i pol meseci sum so polozitelno .Mislam tie sto se preku konzulat nekako za se se plus 3 do 4 meseci poveke od ostanatite
hmm ne bi trebalo preku roditel sumsledno kako sto gledam ke bide proverka od vicepresidentot ,mnogu pomala e verojatnosta za direkt potpisan ukaz