Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас го купив во мај. Android користев и пред тоа, не сум имал iphone. Скоро да нема детаљ што не е покриен. Ова Bixby се исклучува за да не замара. Стакло е и од напред и од позади. Затоа си купив и ваква заштита оригинална од Samsung со која делува малку поробусно, ама два пати ми го спаси при излегување од кола - ќе беше испокршен инаку.Утре планирам да го земам - S9+ од Телеком, ако мојт некој да издвојт 5мин да ми раскажит кратко userexpirience и дали е стварно најдобар smartphone без навлегвење во детали
Благодарам однапред
Зошто од Ледиком не го земеш?Утре планирам да го земам - S9+ од Телеком, ако мојт некој да издвојт 5мин да ми раскажит кратко userexpirience и дали е стварно најдобар smartphone без навлегвење во детали
Благодарам однапред
Зошто од Ледиком не го земеш?
Поевтино ќе ти дојде, а плус нема дупло да плаќаш за пакети и 300 глупости, туку одма плаќаш у ќеш, и зимаш. А плус и 2 години гаранција со сервис имаш. Спореди за цената од Телеком, и онаа од Ледиком, и ќе видиш.
Ја од таму земав Galaxy J7 2016,и еве ден денес топ си работи.Со кутија од кондури и шверцан од Косово...![]()
Ја од таму земав Galaxy J7 2016,и еве ден денес топ си работи.
Читаш ли рецензии и препораки?
Слободно провери на сајтот и ќе видиш цена.
На фејсбук имаат доста позитивни рецензии.
Ок, и ја читав пред да земам, и од пријатели и роднини ми препорачуваа.Читав скоро рецензии и од едно фото студио и сите беа добри. Отидов да вадам слики и сите слики што ми ги извадија беа лоши. А се опрчив скоро 50 евра. Сега скоро беше тоа. И ај сега....
Со здравје да си го користишНе знам за с9+, ама меѓу с8+ и ноте9... има голема разлика во камерата.
Ова ми е прв Ноте, и мислам дека долго ќе се дружам со оваа линија, посебно што за нецел месец колку што го имам, пенкалцето навистина го користам![]()
Зо сдравје да си го користиш.Го зедов S9+ и... ѕвер си е ѕвер![]()