Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pozz saskon majstor jedno pitanje.Jel nam mozes ti reci kao covek koji se bas razume u iptv zbog cega diogen lista tako zeza ja sam ih imao vise kom sve su radile i onda odjednom sve prekinule sa radom zajedno u isto vreme. Ako je geoblok kako to da su pre radile ili je posle postavljen geo blok???
Probaj preku vpn ili proxy adresa. Verojatno tvojata IP e blokirana.

Extream Code 15 September 2018

Code
https://www.file-upload.com/0plp7wzk2ovy

fjdCQV.jpg

Ako je kljuki rešio problem a ostala dvojica dobiju pomoć, onda jedino ja odvisio:D @zokiniko .
Daj neki savet jeli do liste misliš ili baš geoblokada i može li VPN rešiti probao ne ide
Pustite tu listu, nemoze se gledat jer gazda mijenja pass svakih tri dana. .... Jedino ako nadjete s vise konekcija za resselere te duze potraju.

Jel ima neko mozda eleven sport 1 i 2 taiwan,treba mi za prijatelja....
Eleven Sports is a multinational group of sports television channels.The company operates linear television and/or digital services in Belgium, Luxembourg, Poland, Portugal, Singapore, Taiwan, and the United States...

...Еве сега гледам во една има Singapore во FHD , па ако ти врши работа ... ти праќам....:D:D

Eleven Sports is a multinational group of sports television channels.The company operates linear television and/or digital services in Belgium, Luxembourg, Poland, Portugal, Singapore, Taiwan, and the United States...

...Еве сега гледам во една има Singapore во FHD , па ако ти врши работа ... ти праќам....:D:D
Samo taiwanski jezik mu treba...:D:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom