Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 март 2009
Мислења
20.778
Поени од реакции
17.008
Да. Баш ми текнува 2008-ма кога Груевски за влез во НАТО прифати Македонија Скопје да се викаме, затоа што пред тоа испита народот дека тоа име го сака.
Исто и Бранко така праеше коа му светна дека треба да се тргне од знамето македонски национален симбол и место тоа вентилатор да стаи, за сега сите да се ладите без око да ви трепне.
2008 Branko bese glaven vo Bukurest, go baraa noke niz hotelot da izvadat kompromis, ama se badijala, bakojanka imase kovertirano VETO

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
*Задено* ти е грешка при брзо куцање, телетабис еден вмровски. Ти и овај Иреал сте најголемите пациенти на форумов и пошироко.
А со овие партискиве штабски глувци од сдсм, сите комплет заедно сте најголемиот канцер во државава, само тепање па ебење за вас, повеќе не заслужувате
Диши длабоко без нервози слабо кислород имаш во организмот, тоа делува на закиселување и се губи рамнотежата на алкалната вредност.

Инаку се запишале а факултетот не постои, ај сега :icon_lol:.

Се запишале на факултет во Охрид, а факултетот не постои

https://bulevar.mk/се-запишале-на-факултет-во-охрид-а-факу/

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.205
Да. Баш ми текнува 2008-ма кога Груевски за влез во НАТО прифати Македонија Скопје да се викаме, затоа што пред тоа испита народот дека тоа име го сака.
Исто и Бранко така праеше коа му светна дека треба да се тргне од знамето македонски национален симбол и место тоа вентилатор да стаи, за сега сите да се ладите без око да ви трепне.
Спoредувaш бaби и жaби.Абе ти гледaше уoпште у Преспa кaкo си честитaa некaкoв дoгoвoр преку нoќ пoстигнaт?Тoлку брзo се деси све штo лугетo сеуште незнaaт штo се сoдржи тoј дoгoвoр.Тaкa ли зa 3 денa се решaвa нештo зa штo се прегoвaрaлo 30 гoдини нaнaзaд?

Член од
24 април 2008
Мислења
11.114
Поени од реакции
12.697

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Јас имам сон, јас сеуште имам сон дека сите луѓе се креирани еднакви, без наметнување на некакви услови, уцени и закани, на понижувачки договори...

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Јас имам сон, јас сеуште имам сон дека сите луѓе се креирани еднакви, без наметнување на некакви услови, уцени и закани, на понижувачки договори...

Престани да смапаш, пишувај ако ти се пишува.

Член од
1 септември 2014
Мислења
625
Поени од реакции
606
Мицкоски: Не повикувам на бојкот за референдумот, не се пазарам за амнестија

Ставот на Жмицко е бетониран, исто како на неговиот претходник.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Мицкоски: Не повикувам на бојкот за референдумот, не се пазарам за амнестија

Ставот на Жмицко е бетониран, исто како на неговиот претходник.
Не не, он индиректно повикал на бојкот. :D :D

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.647
Поени од реакции
22.380
Овие стварно го реактивираа Бранко за да ги мобилизираат сдсмовците...очајни обиди.

А Дардан убав пример е за албански демократ. Демократија има само ако оди све по желба на Албанците. Батали устав и други глупости и онака просечниот Албанец не разбира што пишува тука.

Референдум не е анкета за да се испита мислење на народот. Не за џабе има кворуми, затоа што референдумот е директно прашување на народот. Ако не се постигне цензус значи прашањето не било толку важно и пропаѓа. Нема врска каков е резултатот за, едноставно секој одсутен значи не во овој случај. Заев нема легитимитет со пропаднат референдум. Кратко и јасно.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Зошто ги нема Комити да реагираат за убиството и ослободување од убиство на третиот (внук му на Артан Груби) виновник за убиството на Саздо?
Дури и чудно ми е што до сега ништо не изреагираа.

И

Име И Презиме

Гостин
Зошто ги нема Комити да реагираат за убиството и ослободување од убиство на третиот (внук му на Артан Груби) виновник за убиството на Саздо?
Дури и чудно ми е што до сега ништо не изреагираа.
Нема потреба, сега само европски правдини се тераат с.македонци.
Dm0HvHTXoAEDIxP.jpeg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom