Незгодно ми е да барам совети од другарки за проблеми од ваков тип, затоа реков ќе си се пробам тука. Без заебанции ве молам
Идам со дечко ми 4месеци, и двата имаме по 19, и двата прва вака посериозна и "подолга" врска. Обично 2,3,4 месеци би рекла дека се преемногу краток период за влегување во сексуални игрички, али коа ќе те лупнат хормони, па ќе се занесеш и на крај биднува. Однос сме немале сеуште, не сум спремна затоа што сеуште не му верувам доволно, ипак краток период сме заедно. ОКеј, да преминам на главното. Сме имале петинг, а исто така миксање и дркање, кај мене сеуште не на голо. Е сеа проблемот е што тој никако не може да сврши со хендџоб, ми има спомнато да имаме орален али јас отсечно реков не, причината веќе ја кажав, не се осеќам слободна до таа мера и поставив одредена граница која не би ја преминала барем засега. Него му е цело време дигнат мислам, доволно е мислам само да се пољубиме и толку од него, пренапален е што ми пречи и до одредена мера, али уште повеќе ми смета тоа што не можи да сврши. Се трудам што е до мене иако не сум воопшто искусна во оваа област, али си велам и рачно може дечкото да сврши, пушење сеуште не доаѓа во предвид. Совет?