- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
Никаде не се насмеав за печатната грешка, затоа не знам зошто го спомнуваш тоа?Ништо не знаеме, не лажат и сме неписмени. Ок, имате нешто ново да понудите? Со децении иститите етикети ни лепите сакате да бидете дел од ЕУ и напредниов свет а ментално сте ограничени (дел, фала Богу не сите) не можете да сфатите што последниве години се дешава. Ја можам да бидам Македонец, Германец, Европеец и Валандовчанец истовремено и воедно без да бидам поголем или помал Македонец од други. Имаме повеќе идентитети како секој друг човек. И ако не живеам во Македонија 365/12 не значи дека немам никаква врска со матичната земја. Затоа и знам што се дешава оти ија ги осеќавам последиците директно и индиректно. Затоа и ќе коментирам. Лажна војна водите против дијаспората ние не сме ваши противници барајте ги на друго место. Знајте кои се ама ви фуфка па ние ви служиме како замена.
Ако сум пишал цензираш место цензурираш ок, некому му е смешно. Мене посмешно ми е друго ама ок немаме можеби исти приоритети.
Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
Не реков дека сте неписмени, нит глупи или паметни, само кажав дека е смешно како вие од надвор знаете многу повеќе од нас, населението кое живее тука. Секогаш ги имате правите информации, секогаш ваш некој преку некој, овој до оној, преку братучеди кучињата што ги пареле па оној што го земал најмалото ти дал инфо како ова и она се случило ради тоа и тоа. Ти биди си што сакаш, јас те прашав само, што ти пишува во немачкиот пасош, што си?