EDCer
No Kitty, this is my pot pie!
- Член од
- 19 ноември 2015
- Мислења
- 1.043
- Поени од реакции
- 814
Твое е?Титаниум.
Твое е?Титаниум.
Камо среќа да беше.Твое е?
Ќе те земев за жена.Камо среќа да беше.
Демек класика, според мене ништо посебно, ако ти се даваат 50е за фабрички 440C челик, тогаш нешто со тебе...Со викате за братство единство нож(го глеам моментално на реклама) но трипати поскап од кинеските?
Имаат квалитет или ги фалат за ништо?
Vo prodavnici za boi i lakovi imas granulacija do 3000. Ama taa retko ja ima, vo poveketo ima do 2500. Zavisi za sto ti treba. Ako nekoj znae kade moze da se najde positno od 3000, neka kaze.Најсоодветна тема е оваа за прашањево, пошо е во врска со обработка на метал. Која е најситната (гранулација или како се вика) шмиргла која може да се купи во Скопје и каде? Која ознака е? Најдов дома некоја 400-ка па не знам дали има поситни и како би била поситната 500 или помала вредност. Ми треба за рачно шмирглање.
Дел од планинарска опрема е, сакам да изгледа убаво. Можам и со оваа, ама изгледа грубо малку. Фала многу!Vo prodavnici za boi i lakovi imas granulacija do 3000. Ama taa retko ja ima, vo poveketo ima do 2500. Zavisi za sto ti treba. Ako nekoj znae kade moze da se najde positno od 3000, neka kaze.
Не заворавај после со полир паста да го направиш огледало.Најсоодветна тема е оваа за прашањево, пошо е во врска со обработка на метал. Која е најситната (гранулација или како се вика) шмиргла која може да се купи во Скопје и каде? Која ознака е? Најдов дома некоја 400-ка па не знам дали има поситни и како би била поситната 500 или помала вредност. Ми треба за рачно шмирглање.
Значи не е подобар од кинеските што се продаваат за иста цена:??(сепак си викам Југославија си имала квалитет.(Демек класика, според мене ништо посебно, ако ти се даваат 50е за фабрички 440C челик, тогаш нешто со тебе...
Заради калењето може да е поквалитетен, ама сепак си останува 440C.Значи не е подобар од кинеските што се продаваат за иста цена:??(сепак си викам Југославија си имала квалитет.(