Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се произнел Еуровент. Затоа е лесно. Затоа и зборуваме дека мора да се има еуровент за да видиш што е и како е. Секако споредба може да се прави само со други уреди кои имаат еуровент. Зошто ако немаат неможе да се спореди соодветно и при исти услови.@Toshiba Carrier ако не Ви е тешко да се произнесете по ова што го пишува @Strelec дали е така или не е.
Covekot prasuva prosto dali e taka,18K i 24K nemaat Eurovent. Ne se pravi i ti deka ne razbiras.Се произнел Еуровент. Затоа е лесно. Затоа и зборуваме дека мора да се има еуровент за да видиш што е и како е. Секако споредба може да се прави само со други уреди кои имаат еуровент. Зошто ако немаат неможе да се спореди соодветно и при исти услови.
Гледаш колку е просто? Да имаа сите еуровент веднаш ќе седневме и ќе видевме што е што. Ама без него можеме само да нагаѓаме.
Се произнел Еуровент. Затоа е лесно. Затоа и зборуваме дека мора да се има еуровент за да видиш што е и како е. Секако споредба може да се прави само со други уреди кои имаат еуровент. Зошто ако немаат неможе да се спореди соодветно и при исти услови.
Гледаш колку е просто? Да имаа сите еуровент веднаш ќе седневме и ќе видевме што е што. Ама без него можеме само да нагаѓаме.

[DOUBLEPOST=1535664904][/DOUBLEPOST]@Alekso 1981 Mnogu adresi na klimava, ko telefonski imenik ..ama negledam Made In ??? kaj pisuva, Francuska e ili Thailand...znam slabo stois so Geografija pa Thailand ti se gleda ko oblast u Japan 

тие налепници, декларации ли, што се, сликите, за енергентска класа еуровент ли ги праве?Од што е просто одговори ни кратко и јасно дали за истите пари од 60.000ден би ја земал/сменил твојата ФХ35ВЕ со оваа десно Мирајкава18? Можеби твој следен избор ?
Прегледај го приврзокот 196146
Ете и фино напишале од Еуровент Мираи18 3,8Kw а твојата само 3,6.... 200w појака од твојатаПа Ти скроз си ја утнал климата
[DOUBLEPOST=1535664904][/DOUBLEPOST]@Alekso 1981 Mnogu adresi na klimava, ko telefonski imenik ..ama negledam Made In ??? kaj pisuva, Francuska e ili Thailand...znam slabo stois so Geografija pa Thailand ti se gleda ko oblast u Japan
Ovde bar fino si pisuva Japan , ti bi ja smenil za ovaa ili bi se drzel do Tajandskata ?
Прегледај го приврзокот 196147
Шах мат@Strelec
Немој да манипулираш.Фирмата е во јапан а склапано е во кина.со зелено да ти се одмарат очите
![]()

SCOP 4 кажува дека тоа е некој основен модел на клима, без воопшто да гледам ништо друго. Нема логика да споредувам со хиперинвертер со SCOP 5.1. Имаш и од мицубиши основни модели 18ки со кои можеш да ја споредиш, или панасоник.Од што е просто одговори ни кратко и јасно дали за истите пари од 60.000ден би ја земал/сменил твојата ФХ35ВЕ со оваа десно Мирајкава18? Можеби твој следен избор ?
Прегледај го приврзокот 196146
Ете и фино напишале од Еуровент Мираи18 3,8Kw а твојата само 3,6.... 200w појака од твојатаПа Ти скроз си ја утнал климата
Ovde bar fino si pisuva Japan , ti bi ja smenil za ovaa ili bi se drzel do Tajandskata ?
Прегледај го приврзокот 196147
Me progleda@Strelec
Немој да манипулираш.Фирмата е во јапан а склапано е во кина.со зелено да ти се одмарат очите
![]()

).
Greska si druze,bi go menjal samsungov za iphone made by PRCMe progleda
Ako ja nesum kazal stopati deka Fujitsu e Made in PRC neznam koj...samo idi toa kazi go na srpskiot forum ke ti gi iskopaat ocite, za niv e Japanac(a i pisuva Japan).
Poentata mi bese druga samo ne si ja svatil....ovaa LMCA e 2klasi nad taa na Alekso (Mirai10) i da mu reces od dvete da izbere edna, zaradi toa MadeinPRC on ke ja izbere pak mirajkata![]()