Човекот може има проблем со совладување угорнини и движење по нерамен терен, шо е ова одма да се критикувалоОвој Апасиев прав левичар, седи на фб и вика одете бранете го Водно. Него тешко му е кафето ќе му се излади.
Или онаа на Сталин кога војниците легнувале во кал за над нив да можат тенковите да поминат - "Хора се ражда, земја се неражда".Сега Саше Политико ќе смисли некое креативно оправдание за наредбата исто како тинејџерите-борци родени 1938 г.
More detevo. Pa za Zaev i e prasanjeto, toa te prasuvam ako ne pak, tvoj stav mislenje. I ti pak kako navien integracii, idninata na zemjata, kurci palci. Dobro gi znaeme site pridobivkite no da gi dobieme tie pridobivki mora referendumot da pomini ako ne pak.Pak na zaev se vrati,olabayse mnogo mu se sekiras so zaev,neli republikata ti e vazna ne politikanstvo.
Neka si teraat partiite kampanja kako znaat I umeat ic ne se zamaray,vazno e narodot da go procita dogovorot da se uveri deka nisto ne se gubi tuku se dobiva stabilnost I idnina na drzavata.
Bas poradi toa sto si zagrizen za drzavata treba da znaes deka Imperativ e stabilnosta na drzavata,a stabilna drzava ke imame so pozitiven ishod od referendumot,nasproti toa boykot ili negativno izyasnuvanye e turkanye na drzavata vo mutni vodi.
Да да нема кондиција, целата ја троши на пишување на фб. Скроз е влезен во некој филм, штета нема кој да го спушти малку.Човекот може има проблем со совладување угорнини и движење по нерамен терен, шо е ова одма да се критикувало
Без да го барам постирано на твитер со доза на омраза од нормални луѓе .Новинар а гомно од човек.Не би одвојувал време да го читам, изјавиве се доволно што кажуваат за него и каков ш.упак е.Јас повеќе сум загрижен за луѓето кои го читаат.... Тој си прави парички, ама масовноста на тие што го читаат кажува доста за менталитет и капацитетот на населението.
Ме интересира ЗАШТО го читаш ....
Не ја исклучувам и таа можностДа да нема кондиција, целата ја троши на пишување на фб. Скроз е влезен во некој филм, штета нема кој да го спушти малку.
тоа е тоа, исто како што беше по спогодбата во ООН од 1995 да биде името Фир Македонија а не само Грција, и други се правеа паметни и ја протураа кованицата ФИРОМ..
Тогаш беа поинакви околностите за разлика од сега, не прави такви споредби. Не дека го оправдувам потегот само сум објективен/реален.тоа е тоа, исто како што беше по спогодбата во ООН од 1995 да биде името Фир Македонија а не само Грција, и други се правеа паметни и ја протураа кованицата ФИРОМ..
така сега ќе се користи од Грција и некој други називот на држааваата Северно Од Македонија, национаалност граѓани на Северно Од Македонија и јазикот на Блаже Конески
Ovie takvite kako Apasiev gi jadat za dorucek. Najverojatno ne go ni smetaat za nekoja opasnost, poveke na kaj dosaden. Nesto vo rang na Stojance Angelov.Многу сте предвидливи во оцрнувањето на Апасиев, ајде малку покреативно вие го можете тоа, само малку повеќе доверба во себеси .
каква стабилност на државата, какви бакрачи.. подобро веднаш да бидеме во Голема Албанија, повеќе права ќе имаме таму од тука... всушност да станемве дел од голема Албанија пред 10 години ќе беше уште подобро, сега и Албанија за ове 10 години е значително исламизирана... туку очигледно е целото натовско сценаријо, ние служиме на западот како маша против Србија и Русија, ги заболе нив за нашата стабилност...Pak na zaev se vrati,olabayse mnogo mu se sekiras so zaev,neli republikata ti e vazna ne politikanstvo.
Neka si teraat partiite kampanja kako znaat I umeat ic ne se zamaray,vazno e narodot da go procita dogovorot da se uveri deka nisto ne se gubi tuku se dobiva stabilnost I idnina na drzavata.
Bas poradi toa sto si zagrizen za drzavata treba da znaes deka Imperativ e stabilnosta na drzavata,a stabilna drzava ke imame so pozitiven ishod od referendumot,nasproti toa boykot ili negativno izyasnuvanye e turkanye na drzavata vo mutni vodi.