- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.923
- Поени од реакции
- 41.895
Сега се разбудија овие за спас на Водно, а порано никаде ги немаше. ![](//emoji.tapatalk-cdn.com/emoji16.png)
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
![](http://emoji.tapatalk-cdn.com/emoji16.png)
и овие со сет ум секакви глупости прават баш пред референдум за кој молат да се гласа?
не ни чекаат да седат мирни да им помине референдумот, уште одма се раздивеа, грабаат кој повеќе да земе
што ти значи 11 години постење. сега како гладни дивјаци и се нафрлија на државата, грабаат, лапаат како да не виделе
ќе си одат овие за брзо време
не се подмочувај, од телефон каша ми се деси , место измени сум избришал.Ги немало сега оние што ги бранеа парковите хехе го избришал постот оној што праша каде се.
Таму се каде што беа оние другите кога се сечеа дрва за урбаната мафија.
Нека го срамнат Водно, срамота е 5 души протестираат.
Па добро чим знаеш каде се, еве и останатите знаат дека се на исто место каде што беа другите додека за урбаната мафија се живо се исече.не се подмочувај, од телефон каша ми се деси , место измени сум избришал.
Знам ја точно во чии шупаци се напикани и што прават таму. Зошто кога фрлаа говна дека ќе ја бранеле околината тогаш, кога беше исплатливо да се брани и да се прави атмосфера на екоцид беа Паркобрани и добиваа епи-напад за секој трупец и гранка , а не ја бранат сега, треба ти како нивни поддржувач да ги прашаш.
Околу пациентот Саше Поликлинико, се замолуват чесните граѓани доколку го видат да пријават во полиција да го врати во психијатрија демир хисар, бидејки бардовци е слаба устнова за него и неговата болест.Сега Саше Политико ќе смисли некое креативно оправдание за наредбата исто како тинејџерите-борци родени 1938 г.
Јас повеќе сум загрижен за луѓето кои го читаат....Околу пациентот Саше Поликлинико, се замолуват чесните граѓани доколку го видат да пријават во полиција да го врати во психијатрија демир хисар, бидејки бардовци е слаба устнова за него и неговата болест.
Прегледај го приврзокот 196067
Pak na zaev se vrati,olabayse mnogo mu se sekiras so zaev,neli republikata ti e vazna ne politikanstvo.Pa i mene toa mi e celo vreme, republikata me interesira i vo interes mi e referendumot da pomini onaka sto bi rekle mazno i pozitivno. I zatoa smetam deka Premierot pocesto treba da go koristi novoto ime koga se obrakja na gragjanite bilo toa da e koga im se obrakja na lozarite, slivarite ili koga ja vodi kampanjata za referendumot. Treba site da slusnat kako toa bi izgledalo vo realnosta ili za nekoj mesec. Ne mislis ti taka? Ne mislis deka ako Premierot pocesto ili celo vreme go koristi novoto ime na republikata , deka toa pozitivno ke vlijae na izlezenosta i ishodot na referendumot ? A ne vaka zapnal Republika Makedonija ta Republika Makedonija, ke si pomisli covek ne saka da uspee referendumot ili nemoze ni da go smisli novoto ime kamoli da go izgovori pred javnost.
порано не смееја да почнат со такво големо копање и сечење, одма Сорос и невладини и амбасади ќе здрмаа...Сега се разбудија овие за спас на Водно, а порано никаде ги немаше.
јас 3-4 години пишував дека кога ќе дојде сдсм ќе биде многу полошо...ЕМ гладни, ЕМ амбасадите сега како ноеви НИШТО не гледаат...и овие со сет ум секакви глупости прават баш пред референдум за кој молат да се гласа?
не ни чекаат да седат мирни да им помине референдумот, уште одма се раздивеа, грабаат кој повеќе да земе
што ти значи 11 години постење. сега како гладни дивјаци и се нафрлија на државата, грабаат, лапаат како да не виделе
ќе си одат овие за брзо време